“El meu gos i jo”, la nova exposició fotogràfica de Céline Pech

És indiscutible que el vincle entre amos i gossos és gairebé irrompible, com si fos producte d’una unió màgica marcada per l’amor incondicional. La fotògrafa Céline Pech, nascuda a França i especialista en retrats, ens porta l’exposició “El meu gos i jo”, un recull de moments i vivències que pretén ressaltar el nexe entre els amos i els seus amics canins.

Des del 17 de juny a les 19 hores, al centre comercial Illa Carlemany, es podrà apreciar cadascuna de les fotografies que la Céline ha capturat amb la iniciativa solidària “El meu gos i jo”, que consisteix a proporcionar una sessió fotogràfica amo-gos a canvi d’una donació de pinso. Amb el suport de Bomosa, aquesta acció solidària ha recaptat més de 1.767 quilograms d’aliment per als peluts.

Tal com diu la mateixa Céline, l’exposició “és un homenatge a aquests peluts que ja no són aquí, però sempre són als nostres cors”, així que, si ets amant de la fotografia o de les mascotes, segurament sabràs valorar aquesta col·lecció artística carregada d’amor i tendresa, que podrà ser visitada fins al 30 de juny a l’espai artístic de la primera planta de l’Illa Carlemany.