Jean-Louis David es trasllada al centre de la capital

El saló de perruqueria Jean-Louis David, que fa 23 anys que va obrir a Pyrénées Andorra, es trasllada a l’edifici Quars a causa de la remodelació dels grans magatzems. Aquest emblemàtic saló sorprendrà clients i clientes amb una fórmula exclusiva.

El nou saló “loft” AüA Jean-Louis David, segueix marcant tendència en el sector de la perruqueria a Andorra. Va ser la primera firma que va implantar la formació contínua i evolutiva dels seus equips al Principat i pionera en un nou estil de perruqueria, amb un assessorament molt professional i adaptat al client.

Només per acudir a la nova perruqueria, es regala un ritual Kérastase gratuït

AüA, un concepte innovador

Està pensat per al confort total dels seus clients, en un espai amb vistes panoràmiques sobre el centre d’Andorra la Vella, amb la qualitat i la garantia que li dona ser líder absolut de la perruqueria evolutiva a Europa, on compta amb més de 1.000 salons des dels anys 60.

Jean-Louis David nou espai
Foto: César De Pablos
Nova gerència, nous preus, nous descompte i nou saló

Segons explica Fabio Roy, que és al capdavant de Roybox SLU, que ha creat la marca AüA Hair Spa, “volem recuperar els clients que ens els últims quatre anys no havien quedat completament satisfets amb el nostre servei. Després d’un gravíssim accident de trànsit que va patir el meu pare, Juan Roy, vam perdre eficàcia i ara iniciem una nova etapa”. Cal destacar que les targetes de fidelització que estan encara en poder dels clients, es poden canviar per punts que els donaran accés a rituals gratuïts. Han redissenyat les seves tarifes, que ara són més assequibles, i presenten una gran bateria de descomptes. S’han creat vals de serveis, descomptes a menors de 20 anys, targetes de fidelització i els “Bubbles”, els punts que es canvien per tractaments gratuïts.

Fabio Roy Jean-Louis David
Foto: César De Pablos
Igualen qualsevol altra oferta de productes

Es comprometen a igualar qualsevol altra oferta de productes d’una altra perruqueria del país. A més, a finals de juliol, sortejaran un assecador Dyson Supersonic, valorat en més de 400€ entre les clientes. Aüa proposa només productes Premium com Kérastase, GHD,  Shu Uemura, Redken, American Crew, Moroccanoil, Joico, Shiseido, entre d’altres, amb la millor qualitat-preu d’Andorra.

Foto: César De Pablos
Ritual Kérastase gratis

Només per acudir a la nova perruqueria, es regala un ritual Kérastase gratuït, un tractament especial per als cabells. Al saló AüA Jean-Louis David, el client hi trobarà un nou concepte de perruqueria, amb els millors productes per a la cura de la fibra capilar. En aquest espai acollidor, el client es passejarà per una botiga amb les grans marques de xampús, tractaments i mascaretes, a la vegada que podrà parlar amb els professionals que l’orientaran en la tria del producte més adequat i li crearan un estil personal de pentinat, amb el tall més afavoridor i els colors més a la moda.

Foto: César De Pablos

AüA Jean Louis David i AüA Franck Provost (Illa Carlemany), són sinònim d’un nou estil de saló de perruqueria, amb servei total. Aparcament gratuït en tots els salons.

Frank Provost
Foto: César De Pablos