Joan Ganyet va presentar el seu llibre anomenat “Pell”

Joan Ganyet ha presentat, al Museu del Tabac, ‘PELL’, un recull de les exposicions de fotografies que ha anat fent els últims anys, però amb composicions noves.

Entrevista de mitjans de comunicació a Joan Ganyet
Foto: César De Pablos

El llibre, editat per Salòria, correspon a un homenatge a les ciutats històriques del Mediterrani com Venècia, Roma, Palerm, Bèrgam, Bari, Atenes, Dubrovnik, Barcelona, Tarragona, Sevilla i Andorra la Vella.

Joan Ganyet a la presentació del llibre Pell
Foto: César De Pablos

Ganyet ha explicat que li ha posat aquest títol perquè “són fotografies de composicions abstractes que es troben als murs dels edificis de la ciutat, i els murs són la pell dels edificis de la ciutat”.

Autoritats acompanyant la presentació del llibre de Joan Ganyet
Foto: César De Pablos

Amb aquesta obra, l’autor vol aconseguir “que la gent, quan vagaregi per les ciutats, no deixi de mirar atentament les parets perquè allà hi ha autèntiques sorpreses”.

A la presentació de Joan Ganyet van assistir nombrosos convidats
Foto: César De Pablos

A la presentació de l’obra de qui va ser també alcalde de la Seu han estat presents, a banda de l’autor, l’artista plàstica Samantha Bosque i el també fotògraf Jaume Riba.

Cònsol Major de Sant Julià de Lòria
Foto: César De Pablos

‘Pell’ ha sortit a la llum en una edició molt acurada i compta amb aportacions i comentaris de l’obra a càrrec de Perico Pastor, Ermengol Puig, Josep Ma Ubach, Vicenç Mateu, i Joan Antoni Solans.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook