L’Auditori més indie amb Carlos Sadness

El barceloní Carlos Sadness és un dels artistes amb més èxit en el panorama de la música indie pop; un dels més seguits a les xarxes socials (+ 200k seguidors a Instagram i a Facebook), juntament amb Love Of Lesbian; l’artista amb més reproduccions mensuals a Spotify el 2017, i un dels artistes amb més presència en festivals.

Concert de Carlos Sadness a Andorra
Foto: Paula Cristina

A Espanya i Mèxic, l’hem pogut seguir als festivals Arenal Sound, Dcode, Sonorama, Vive Latino, Coordenada i Pal Norte.

Amb La idea salvaje (2015), disc gravat a Barcelona i postproduït a Glasgow, va ser número 1 a la FNAC, 12è a la llista de vendes Promusicae i número 1 durant setmanes en el top viral de Spotify. Les cançons ‘Qué electricidad’ i ‘Miss Honolulu’ superen els cinc milions de reproduccions en plataformes digitals.

Baterista de Carlos Sadness
Foto: Paula Cristina

Destaca també ‘Amor papaya’ (2017), la cançó d’indie espanyola més reproduïda en temps real (streaming), que ha superat els sis milions de reproduccions en menys d’un any i que ha estat en el top viral de cinc països. A ‘Amor papaya’ l’acompanya l’artista mexicà Caloncho.

Detall del concert de Carlos Sadness
Foto: Paula Cristina

Al mes de febrer va editar el seu últim treball, Diferentes tipos de luz, que va presentar el passat 25 d’abril a l’Auditori Nacional.

Diferentes tipos de luz ha estat número 2 a la llista de vendes espanyola; i el single ‘Hale Boop’ suposa el retorn de Sadness després del llançament d’’Amor papaya’.

Públic al concert de Carlos Sadness
Foto: Paula Cristina

Els concerts es reprendran ben aviat: Dàmaris Gelabert (5 de maig), Quim Salvat (8 de maig), Christina Rosenvinge (29 de maig) i Els Amics de les Arts, (20 de juny) conformen la resta del cartell d’aquesta temporada a l’Auditori Nacional.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.