Joan Pera, ovacionat a Encamp pel seu ‘Master Xof’

L’actor català, que el març passat havia presentat l’espectacle ‘Master Xof’ en el marc de la 60a Temporada de Teatre, va tornar al Principat, concretament a Encamp, per obsequiar rialles i alegria al seu públic.

Fotos: Noelia Farias

Sembla difícil de creure, però, fa menys d’un any, el Joan Pera actuava a una Andorra encara “emmascarada” a causa de la pandèmia, com a part d’una Temporada de Teatre atípica, com no podia ser d’una altra manera. Allò va ser al març, però la del passat 26 de novembre va ser una representació totalment diferent.

A Encamp, el ‘Master Xof’ de Joan Pera va comptar amb la complicitat dels seus espectadors, que mai no van parar de riure i correspondre a les ocurrències del llegendari actor català, que, finalment, podia veure les expressions ben clares de les persones que tenia davant.

Ara sí, el seu monòleg i personificació com a xef de La Perdiueta Eixerida va tenir un final feliç a la sala d’actes del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp, on no només es va animar a rescatar el seu restaurant, amenaçat per la voluntat de la seva família de fer-ho tancar, sinó que l’humorista va cloure amb èxit i amb el cartell de sold out penjat, el cicle de tardor endegat pel comú de la parròquia.

Cal recordar que, prèviament, l’actor i també humorista Santi Rodríguez va ser part d’aquest programa cultural encampadà en presentar-hi l’obra ‘Infarto: ¡No vayas a la luz!’, el passat 17 de setembre.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

Joan Pera, ovacionat a Encamp pel seu ‘Master Xof’