Unicef Andorra inaugura una botiga solidària a l’avinguda Meritxell

El nou establiment s’ubica al núm. 26 de l’avinguda Meritxell i compta amb una superfície aproximada de 200 metres quadrats. El local ha estat cedit a Unicef Andorra per Crèdit Andorrà.

Fotos: Paula Cristina

Dissabte passat, dia 19 de novembre, Unicef Andorra finalment va obrir les portes de la seva botiga solidària, un espai que disposa de 200 metres quadrats de superfície i s’ubica a una de les zones comercials més privilegiades i cèntriques del Principat d’Andorra.

La inauguració d’aquest establiment es va concretar un mes després que Marianela Vila, presidenta de l’ONG, i Núria Roca, directora de Comunicació Corporativa, Màrqueting i Nous Canals de Crèdit Andorrà, anunciessin l’acord entre ambdues entitats, que permetrà Unicef Andorra vendre articles de segona mà i destinar els fons recaptats als diferents projectes que l’organització benèfica impulsa a l’estranger.

Durant el dissabte d’obertura, el públic va poder adquirir tota mena de productes, des de peces de roba i accessoris, fins a material decoratiu, de parament de la llar i fins i tot esportiu.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aqui

Unicef Andorra inaugura una botiga solidària a l’avinguda Meritxell