JouéClub inaugura una nova botiga a la plaça Coprínceps

El tercer establiment de JouéClub acaba d’obrir portes a la plaça Coprínceps d’Escaldes-Engordany. JouéClub és una franquícia del món de les joguines que té 300 botigues arreu del món.

Patricia Migne amb equip JouéClub
Fotos: Nelly Dedea

La nova botiga, inaugurada a finals de juliol, neix amb la vocació de convertir-se en un punt de trobada perfecte per als nens i els seus pares. Situada a la plaça Coprínceps, es troba en un lloc privilegiat en plena zona turística plena d’animació. Ocupa una superfície de 110 m2 on s’organitzaran diferents activitats per als infants i també presentacions de joguines.

Nens jogant a la botiga JouéClub
Fotos: Nelly Dedea

JouéClub té la botiga principal al costat de la rotonda de la Dama de Gel, un local espaiós de 535 m2 on hi han les oficines i el magatzem. La clientela d’aquesta botiga pot gaudir d’un gran espai on triar la joguina ideal. També té un establiment al centre comercial Illa Carlemany, que bàsicament és un aparador, perquè només té 80 m2, però es tracta d’una ubicació privilegiada, ja que al centre s’hi concentra una gran oferta d’esbarjo amb animació permanent.

Taula amb nens pintant
Fotos: Nelly Dedea

Des del 1950, JouéClub-France proposa una oferta incomparable de joguines de qualitat als preus més competitius. Un equip de professionals s’encarreguen de fer la selecció de joguines de les millors marques per proposar-les a les botigues de la franquícia. El personal de JouéClub, que parlen diversos idiomes, estan sempre a la disposició del client per assessorar-lo en la millor tria i la més adequada per a l’edat i les característiques dels nens. Són veritables especialistes en el món de les joguines que reben formació continuada a l’escola Pratique JouéClub-France.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Nens jogant amb animals de plàstic a JouéClub
Fotos: Nelly Dedea