Campus 3×3 Nacho Martín, quan l’esport i els valors s’uneixen

El Campus 3×3 Nacho Martín va tornar a Andorra per a quedar-se, i així ho demostrem els més de 40 nens i joves de totes les edats que se sumen, un vegada més, a aquesta activitat organitzada per als fanàtics del bàsquet.

Nens del campus 3x3 nacho martín
Foto: César De Pablos

Jordi Olcina, jugador de la Selecció Andorrana de bàsquet 3×3 i co-organitzador d’aquest campus, comenta que els nens tenen la possibilitat de millorar les seves habilitats en la disciplina esportiva, “i, a més a més, poden gaudir d’activitats lúdiques com ara piscina o  Cirque du Soleil, per tal de fomentar la integració entre grans i petits”.

nacho martin enric sorribas jordi olcina
Foto: César De Pablos

Olcina també destaca que, com a part d’aquestes activitats, els nens participants al campus “van compartir valors esportius i inclusius amb la Selecció Espanyola de bàsquet de cadires de rodes a Ordino, que aquests dies realitzen la preparació per al Mundial d’Hamburg 2018”, fet que, al seu criteri, genera un vincle molt important entre l’esportista i la societat.

Entrenador de bàsquet del campus 3x3
Foto: César De Pablos

Per la seva part, l’Enric Sorribas, director general de l’empresa Financera d’Assegurances, mostra la seva satisfacció per la realització exitosa del campus i per poder contribuir a fer-ho possible. “Volem donar a aquests nens els principis i valors de l’esport, de l’equip, de la connexió i de la salut, que a més són les idees fonamentals de la nostra companyia”, afegeix.

Nens del cámpus 3x3 Nacho Martín
Foto: César De Pablos

Malgrat tot l’esforç i el treball en equip que hi ha al darrera, Nacho Martín és la icona més aclamada pels nens. L’ala-pivot del Baxi Manresa, amb un somriure al seu rostre, va mostrar la seva alegria per repetir el campus 3×3 al Principat d’Andorra. “Estic molt feliç perquè hi ha molts nens que van venir l’any passat, però també per les cares noves. Fer un campus a Andorra sempre és un èxit i espero que duri molts anys més”, reconeix.

Nen campus 3x3
Foto: César De Pablos

Sobre el creixement d’aquest esport al Principat, Martín valora que “el país va evolucionar molt, i això es reflecteix en la puntuació que Andorra té al rànquing FIBA”. Tanmateix, el jugador de 35 anys revela que està “esperant a veure què pensa el Manresa sobre la seva política de fitxatges per a aquesta temporada, però a mi m’agradaria molt mantenir-me al club perquè vam aconseguir l’ascens i vam fer un gran treball junts”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest campus al nostre Facebook.
Joves del campus 3x3 nacho martin a andorra
Foto: César De Pablos