Una tarda molt saludable a la terrassa del Golden Tulip Andorra Fènix Hotel

La terrassa del Golden Tulip, Andorra Fènix Hotel va acollir la sessió The Sunset Yoga, que es va fer en col·laboració amb la marca de roba esportiva Lolë. La professora Sasha Seergeva va dirigir la classe.

Classes de Ioga a Andorra Fènix Hotel
Foto: Josep Segura

Unes 30 persones van donar-se cita a l’esplèndida terrassa del Golden Tulip per contemplar la posta de sol a la vegada que practicaven Hatha Ioga sota les ordres de la professora Sasha Seergeva, ambaixadora de Lolë, marca de roba esportiva i col·laboradora de l’escola Yoga Ki d’Andorra.

Persones convidades al ioga
Foto: Josep Segura

El Hatha Ioga és un mètode que pot practicar qualsevol persona, independentment de la seva edat i condició física. Es basa en fer postures corporals i gestos amb les mans mentre es controla la respiració i es medita. Els beneficis del Hatha Ioga són innombrables: ens ajuda a tenir més flexibilitat, força muscular i tonificació i a millorar la postura corporal, a relaxar-se i a alliberar-se de l’estrès.

Ioga Daguisa Hotels
Foto: Josep Segura

Després de la classe, es va oferir una copa de Te Matcha natural, cortesia del Centre Júlia. Aquesta beguda revitalitzant és famosa perquè ajuda a estimular les defenses i a reduir l’estrès i el colesterol.

Reflexologia peus Andorra Fènix Hotel
Foto: Josep Segura

Tot seguit, Meritxell Riera Blanch, que és quiromassatgista i reflexòloga podal de l’hotel, on hi ha un SPA on es poden realitzar tractaments, va impartir una breu xerrada per parlar dels beneficis d’aquesta teràpia natural. La reflexologia podal és una tècnica mil·lenària originària de la medicina tradicional xinesa que ajuda tant a prevenir algunes malalties com a aconseguir un equilibri físic i mental. Es basa en l’estimulació als peus dels punts reflexos de tot el nostre organisme.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.
Aperitius al lobby de l'hotel Andorra Fènix
Foto: Josep Segura