El Centre Júlia inaugura una exposició dedicada a Jean Paul Gaultier

El Museu del Perfum del Centre Júlia va retre homenatge al cèlebre dissenyador de moda francès, Jean Paul Gaultier, reconegut per les seves fragàncies,  que han marcat un abans i un després en el món de la perfumeria.

Fotos: Paula Cristina

El passat 30 d’octubre al vespre, el Museu del Perfum, al Centre Júlia, va acollir la inauguració de l’exposició “L’enfant terrible de la mode”, que fa un recull de les diferents fragàncies masculines i femenines, que han marcat el llegat de Jean Paul Gaultier.

exposició perfum Jean Paul GaultierDavant d’un públic molt entusiasta, es van presentar cadascun dels estoigs i les icòniques ampolles de la marca Jean Paul Gaultier, que emulen les siluetes d’un tors, tot i que algunes d’elles, com és el cas de la fragància Scandal, evoquen les formes d’unes cames femenines. Cada perfum envolta la seva pròpia història i podran ser descoberts, durant un any, mentre romangui oberta l’exposició.

exposició perfum Jean Paul GaultierL’acte també va servir de presentació oficial, per al mercat andorrà, de les fragàncies “La Belle” i “Le Beau”, llançades l’1 de juliol passat per Puig i del dissenyador Jean Paul Gaultier. Els nous perfums hi arriben amb una campanya inspirada en el jardí de l’Edèn, aquell idíl·lic paradís terrenal on es va cometre el primer pecat a partir d’un acte de seducció.

exposició perfum Jean Paul Gaultier