La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell arriba als 50 anys d’història

L’acte de celebració va tenir lloc ahir, dia 16 de novembre, al Santuari de Meritxell, on hi van acudir, tant autoritats governamentals, com patrons i col·laboradors, a més de les persones que fan vida en la fundació.

Fotos: Paula Cristina

Autoritats a l'aniversari de la Fundació Privada Nostra Senyora de MeritxellLa Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) va arribar al seu cinquantè aniversari, amb tota una trajectòria marcada pel suport a les persones amb discapacitat i el seu entorn familiar, per tal d’involucrar-los, encara més, dins de la nostra societat, sense discriminació.

Bibiana Rossa a la celebració Fundació Privada Nostra Senyora de MeritxellCom no podia ser d’una altra manera, l’acte de celebració es va dur a terme al Santuari de Meritxell, el nom que ha servit d’inspiració a la Fundació durant aquests anys. Una gran audiència, conformada per autoritats, patrons, col·laboradors, personal, membres i amics de la FPNSM, van ser partícips de l’activitat, on Maria Pilar Díez, presidenta la institució, va fer un repàs de les cinc dècades de trajectòria de la fundació.

Piluca Díez Fundació Privada Nostra Senyora de MeritxellDíez va expressar que la feina desenvolupada per la FPNSM és de caràcter vocacional i que només busca el benestar dels seus usuaris. Igualment, va aprofitar el moment per a recordar tot el procés evolutiu que ha afrontat l’organització, d’ençà que va deixar de ser una associació per a constituir-se com a fundació, així com el suport rebut, pel que fa a formació i acompanyament, per part de diversos professionals de renom en l’àmbit de la discapacitat.

Joan-Enric VivesCom a part de la celebració, el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, va oferir una càlida missa, on el goig i la joia no van faltar. El cap de Govern, Xavier Espot; la síndica general, Roser Suñé; la subsíndica general, Meritxell Palmitjavila i l’exconsellera general, Sílvia Bonet, van ser només algunes de les diferents personalitats del món de la política, que van acudir a donar l’enhorabona a la fundació.

Exposició fotogràfica Fundació Privada Nostra Senyora de MeritxellEn cloure la jornada, els presents van gaudir d’un berenar i, posteriorment, van poder apreciar una exposició fotogràfica, que va narrar part de la trajectòria de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.