La FPNSM i el seu somni d’un entorn laboral més inclusiu

Com a part de les seves tasques solidàries i inclusives, la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (FPNSM) treballa en la inauguració d’una empresa d’inclusió sociolaboral, amb previsió d’obertura per a finals de setembre o principis d’octubre.

Celine Mandicó, directora de l’Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell, va reconèixer que han assumit un gran repte que permetrà “crear noves oportunitats i llocs de treball per a les persones amb discapacitat”, sense deixar de banda tasques inherents com ara l’ampliació de la seva cartera de clients, la pujada de la producció i la contractació de més persones amb discapacitat per poder assolir els objectius establerts. Els locals destinats a aquest projecte s’ubicaran a la parròquia de Sant Julià de Lòria, on hi haurà prop de 90 usuaris treballant.

Celine Mandicó directora de FPNSM
Foto: ANA

Tanmateix, Mandicó va presentar la conferència que Miguel Ángel Verdugo, expert en psicologia de la discapacitat, que va oferir una conferència on va abordar temes relacionats amb la millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat, perquè tinguin totes les eines necessàries per assolir el seu benestar.

Durant les pròximes setmanes –va dir Mandicó–, es donaran més detalls sobre la creació de l’empresa d’inclusió sociolaboral de la FPNSM.

Miguel Ángel Verdugo
Foto: ANA

Més info