(+Fotos) La canalla estrena els jocs infantils del Parc Central

La inversió se situa al voltant dels 460.000 euros, segons ha indicat el conseller de Circulació, d’Aparcaments i de Patrimoni Natural, Gerard Menardia. La reforma dels jocs infantils del Parc Central ha permès guanyar 700 metres quadrats de zones verdes.

Fotos: César De Pablos

Nous jocs infantils al Parc Central

Aquest matí, les autoritats comunals, encapçalades pel cònsol major David Astrié, han visitat la nova zona de jocs infantils del Parc Central, que ha patit una reforma total després que entitats com ara el Consell d’Infants i l’Espai Ciutadà demanessin una millora d’aquestes instal·lacions que fregaven els 30 anys d’antiguitat.

Nous jocs infantils al Parc Central

Després d’invertir-hi 464.363 euros, l’obra, que es va iniciar a final d’abril, és tota una realitat. La nova zona de jocs llueix un terra de seguretat completament renovat i també compta amb nou mobiliari urbà. A més a més, hi ha una quinzena de jocs diferents, distribuïts en dues zones: una destinada a infants d’entre 2 i 6 anys, i una altra pensada per als nens d’entre 6 i 12 anys. Això sí, la corporació ha volgut mantenir atraccions característiques d’aquest espai com ara la tirolina, la piràmide amb els tobogans, un petit rocòdrom i l’aranya de cordes.

Nous jocs infantils al Parc Central

Gerard Menardia, conseller de Circulació, d’Aparcaments i de Patrimoni Natural, ha remarcat que l’obra també comporta el guany de 700 metres quadrats d’àrees verdes i la ubicació de fonts d’aigua i zones d’ombra, que permetran gaudir més còmodament de la zona de jocs que havia de ser inaugurada en el marc de la festa del poble d’Andorra la Vella, però que, a causa de les pluges constants, no va ser possible.

Nous jocs infantils al Parc Central

Astrié, per la seva banda, ha recordat que aquesta obra respon a un projecte de major envergadura que va començar amb la naturalització del llac artificial del Parc Central, l’any 2018, seguida per la posterior eliminació de les tanques del passeig del riu, la construcció del centre d’art i la incorporació de diferents escultures. Tot plegat, deia, esdevé una millora substancial per als usuaris del parc.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí

La canalla estrena els jocs infantils del Parc Central