La Companyia Mimaia Teatre va presentar Roig Pèl-Boig

El Teatre Comunal d’Andorra la Vella va acollir, el passat dissabte 21 de novembre, l’obra teatral Roig Pèl-Boig. Un espectacle infantil interpretat per Dora Cantero i Mina Trapp.

Fotos: Dona Secret

Roig Pèl-Boig és un espectacle de titelles inspirat en el conte de Giovanni Verga, Rosso Malpelo. En aquesta representació teatral se li dona una segona oportunitat al protagonista del conte de Verga regalant-li la infància que hagués merescut tenir.

L’obra teatral infantil explica la història d’un nen somiador de cabell vermell i desordenat, que des de molt petit ha de treballar en una mina de carbó. El carbó que troba en la mina il·lumina el seu món exterior, un lloc que idealitza i del qual somia escapar algun dia. Fa tant de temps que està sota terra que a vegades oblida on està el cel o confon les estrelles amb diamants, la realitat amb la imaginació. Però un bon dia, cansat de la vida sota terra, Roig Pèl-Boig emprendrà un viatge subterrani on travessarà fronteres desconegudes, arribant, inesperadament, a estar més amunt del que mai hauria somiat.  Aquest espectacle explica una història de llum i ombres, que convida a una reflexió sobre el visible i l’invisible, sobre l’origen i el valor de les coses que envolten les nostres vides.

Roig Pèl-Boig és el segon espectacle, després de ‘Clementina’, que acull el Teatre Comunal, en el marc de la temporada teatral infantil de tardor impulsada pel Comú d’Andorra la Vella. El tancament del cicle es realitzarà el pròxim 19 de desembre i estarà a càrrec de l’Escena Nacional d’Andorra amb l’espectacle multidisciplinari, Cuques. Cal ressaltar que l’entrada per als nens és gratuïta, mentre que per als adults té un cost de 4 €.