Un Roser de La Massana molt actiu, alegre i divertit

La parròquia massanenca també va gaudir d’un ambient càlid, en celebrar les festes amb motiu del Roser de La Massana, on va haver-hi activitats i jocs per a tota la família.

Fotos: César Vidal / César De Pablos

Del 10 al 12 de juliol, el Roser de La Massana va ser la festivitat que va protagonitzar l’agenda de la parròquia massanenca, quins veïns van poder passar un cap de setmana realment divertit.

Sessió de ioga Roser de la Massana

A les 20 hores del passat divendres, dia 10 de juliol, va tenir lloc la ‘cadirada’ pels carrers del poble, una activitat que va treure rialles entre els participants. Posteriorment, la plaça de l’Església es va convertir en un stage musical amb el Jam Session que va comptar amb la col·laboració de Sick Goats, mentre que, com a cloenda de la jornada inaugural, el DJ Yera va punxar les millors mescles per fer ballar a tothom.

Adriana Brugulat al Roser de la Massana

En arribar dissabte, l’energia i els ànims van començar a apujar amb la sessió de ‘kundalini ioga’, a càrrec de l’Adriana Brugulat, d’Amrit Ioga, qui va valorar aquesta activitat com a “una oportunitat per a despertar-nos, despertar la nostra consciència i gaudir, sobretot, de la natura que tenim a Andorra”, a propòsit dels espais verds del parc del Prat del Colat, on va tenir lloc la sessió. “És increïble que, després de tants mesos tancats a casa, finalment podem gaudir d’aquest paisatge, del país i d’aquests raconets que ens permeten connectar i alliberar, tot i que amb la distància corresponent i sense poder tocar-nos”, va expressar amb entusiasme.

Torneig de Futbol al Roser de la Massana

I és que aquest tipus de festivitats tracten justament d’això, de compartir moments plens de goig amb els veïns, familiars i amics. I en aquesta línia, la Comissió de Festes de La Massana també va preparar un torneig de futbol 3 vs. 3 i un campionat de tir al plat, on diferents participants van demostrar les seves habilitats. Pel que fa als més petits, aquests van passar una estona més que agradable amb l’espectacle de titelles realitzats al Prat del Colat.

Espectacle de titelles al Roser de la Massana

Després dels concerts i balls de tarda, que van tenir lloc a la plaça de l’Església, i que van comptar amb les actuacions de l’orquestra Nova Saturno, The Soundsets i Band The Rock, va arribar la jornada dominical amb el tradicional repartiment de roses, per donar pas a la missa solemne a l’església de Sant Iscle i Santa Victòria, on hi va actuar la Coral Sant Antoni. L’espectacle de l’Esbart Valls del Nord, el ‘Got Talent La Massana’ i la mostra musical de Comi Mix, van ser els complements d’un Roser de la Massana que va servir d’avantsala per a les festes majors.

Concert de Nova Saturno al Roser de la Massana