(+Fotos) ‘La dona sola’ alça la veu contra la violència envers les dones

L’Associació de Dones d’Andorra (ADA), en col·laboració amb el Comú de la Massana, va decidir commemorar el #25N, el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència Envers les Dones, d’una manera especial. Amb l’objectiu de posar l’accent sobre aquesta greu problemàtica que afecta la nostra societat, es va optar per una expressió artística molt directa i contundent: l’obra de teatre ‘La dona sola’.

Fotos: Paula Cristina

La dona sola obra de teatre

Creada per Dario Fo, ‘La dona sola’ és una peça teatral que aborda de manera directa les qüestions relacionades amb la violència de gènere. La interpretació magistral de Bea Insa, destacada actriu que ha protagonitzat la peça de manera excepcional, va deixar el públic captivat i reflexionant sobre la realitat que moltes dones han de suportar.

La dona sola obra de teatre

L’esdeveniment va tenir lloc al Teatre de Les Fontetes, a La Massana, el 21 de novembre passat, i va ser una oportunitat única perquè la comunitat pogués aprofundir en la problemàtica de la violència de gènere.

La dona sola obra de teatre
Canvis en l’ADA

L’Assemblea General que l’entitat va celebrar a mitjans de novembre va ser un moment clau per a l’Associació de Dones d’Andorra. La ratificació de Clàudia Cornella com a vicepresidenta, així com l’addició de dues noves vocals, Sandra Tomàs i Patty Bafino, és un dels elements a destacar.

La transició de càrrecs s’ha donat a causa de les dimissions de Cristina Rico i Mariona Cadena, que assumiran responsabilitats polítiques fora de l’ADA.

La dona sola obra de teatre

Per completar aquesta etapa de renovació, l’aprovació del reglament intern de l’entitat, que regula les incompatibilitats de les membres de la Junta, destaca la transparència i la responsabilitat amb què aquesta associació aborda la seva missió.

Gaudeix de més fotos d’aquest esdeveniment aquí

Obra de teatre 'La dona sola'