(+Fotos) Una jornada de portes obertes exitosa a K-PERRUQUERS

K-PERRUQUERS va obrir les seves portes per a donar la benvinguda a clientes i convidats de luxe, interessats a descobrir les últimes novetats de Hairdreams, una marca de prestigi especialitzada en extensions capil·lars, allargaments i volum dels cabells. La jornada va ser un èxit rotund, ja que va ser una oportunitat única per a experimentar de primera mà les innovacions capil·lars més modernes i les tendències de bellesa emergents.

Fotos: Reinaldo Márquez

Formació de HairdreamsL’esdeveniment va comptar amb la participació de l’estilista Francesc González, director dels salons Mahash i especialista en extensions de Hairdreams. González va compartir el seu extens coneixement i secrets de bellesa capil·lar amb les estilistes de K-PERRUQUERS i les afortunades clientes que van assistir al saló el passat 20 de novembre. L’estilista, que també és especialista en color, va fer èmfasi en la relació intrínseca entre la salut del cabell i l’aspecte estètic, destacant la importància de l’equilibri entre ambdós per a aconseguir un look espectacular.

K-PERRUQUERS distribueix en exclusiva per a Andorra tots els productes de la firma Hairdreams

Les activitats de la jornada van incloure demostracions pràctiques, consells personalitzats i una visió detallada de les tècniques més avançades en extensions capil·lars i allargaments. A través d’aquesta interacció directa, les assistents van tenir l’oportunitat de resoldre dubtes, obtenir consells professionals i prendre decisions informades sobre les seves necessitats específiques.

Formació de Hairdreams a K-PerruquersUn dels grans al·licients de la jornada va ser l’oferta exclusiva per a les persones que s’hi van donar cita. Les clientes que van participar en l’esdeveniment van gaudir d’un generós descompte del 20% en la gamma de productes de Hairdreams.

Aquesta jornada de portes obertes va reforçar el compromís de K-PERRUQUERS amb la satisfacció de la seva clientela, així com la recerca de noves vies d’innovació, factors que han convertit aquest saló en tot un referent en el sector de la bellesa capil·lar del Principat d’Andorra.

Gaudeix de més fotos aquí

Una jornada de portes obertes exitosa a K-PERRUQUERS