(+Fotos) Vetllada especial a UNNIC Andorra: Show&Dinner amb JOCOR i HITACHI

El passat 9 de novembre, UNNIC Andorra va acollir un esdeveniment excepcional, el Show&Dinner, fruit de la col·laboració entre JOCOR i HITACHI. Aquesta iniciativa va fusionar l’entreteniment amb la innovació tecnològica, creant una experiència única per als assistents.

Fotos: Xavi Pujol

Presentación de JOCOR i Hitachi a UNNICMés de 80 persones, entre clients professionals, representants de JOCOR i del fabricant HITACHI, es van donar cita el passat 9 de novembre al centre d’oci UNNIC, en què, en un ambient diferent, es van poder atansar a les darreres novetats que la firma japonesa introdueix al mercat andorrà i europeu.

Presentación de JOCOR i Hitachi a UNNICHITACHI COOLING & HEATING, líder mundial en tecnologia, va oferir una presentació exclusiva, centrada en la instal·lació dels seus avançats aparells d’aire al centre UNNIC. Aquesta visió futurista de la climatització i l’eficiència energètica va captivar i inspirar els convidats, que van descobrir les últimes tendències en el sector.

Presentación de JOCOR i Hitachi a UNNICJoan Marc Amigó, director comercial de JOCOR, empresa distribuïdora oficial d’HITACHI Cooling & Heating per al Principat d’Andorra, va expressar que aquest fabricant “té un parc de maquinària molt important al nostre país i la gent hi confia plenament”. La clau, explicava Amigó, és la capacitat de donar un servei integral que va des de l’assessorament previ a la venda fins al servei de postvenda, atenent fins al més mínim detall d’una cadena que inclou professionals com ara manufacturers, comercials, instal·ladors, tècnics, entre molts altres.

Presentación de JOCOR i Hitachi a UNNICUn Show&Dinner inoblidable

El Show&Dinner no va ser només un esdeveniment tecnològic, sinó també un festival gastronòmic. Els convidats van delectar-se amb un banquet gurmet exquisit, immersos en l’ambient espectacular de l’esdeveniment, aportant una dimensió culinària a la nit.

Presentación de JOCOR i Hitachi a UNNICL’essència de la vetllada va ser realçada per espectacles d’animació de primer nivell. Des de la màgia fascinant de Marc Ferrer, les acrobàcies impressionants de les patinadores de Kaula Dancers amb Sara Ferreira Baños, fins a l’actuació magistral del carismàtic artista Txabi Franquesa. Amb la música del DJ andorrà Àngel de Andrés com la gran cirera del pastís, aquesta cita va ser una fusió única d’arts i entreteniment.

Presentación de JOCOR i Hitachi a UNNICSobre aquesta nit memorable, que va quedar gravada en la memòria de tots els assistents, JOCOR es va emportar valoracions molt positives i va agrair a tots els presents per formar part d’aquesta experiència que, sens dubte, va superar totes les expectatives.

Gaudeix de moltes més fotos aquí

Vetllada especial a UNNIC Andorra: Show&Dinner amb JOCOR i HITACHI