(+Fotos) El 60è Aniversari del VPC Andorra Rugby XV reuneix múltiples generacions

El VPC Andorra Rugby XV va celebrar amb gran pompa el seu 60è aniversari amb dues emocionants activitats: una exposició fotogràfica i un sopar de gala. Aquestes celebracions van reunir membres de diverses generacions d’aquesta estimada institució esportiva, així com distingides personalitats polítiques del Principat.

Fotos: Xavi Pujol

Aniversari del VPC Andorra Rugby XVEl rugbi a Andorra va començar a escriure la seva història el 1961, quan l’FC Andorra va decidir crear una secció dedicada a aquest esport. Tan sols dos anys després, el 1963, va néixer de manera independent el VPC Andorra Rugby XV, forjant una història que s’ha mantingut viva durant sis dècades. Al llarg dels anys, aquest club ha estat una peça fonamental en el desenvolupament i la promoció del rugbi a Andorra, esdevenint un orgull nacional.

Aniversari del VPC Andorra Rugby XVLes celebracions van començar amb la inauguració d’una emotiva exposició fotogràfica al Centre Cultural La Llacuna, el passat 3 de novembre. Aquesta exposició, que es va estendre durant dues setmanes, va capturar la riquesa històrica del VPC Andorra Rugby XV, mostrant imatges emblemàtiques, moments inoblidables i la progressió del club al llarg del temps.

Aniversari del VPC Andorra Rugby XVSopar de gala: una vetllada per a recordar

El clímax de les celebracions va ser l’esperat sopar de gala que va tenir lloc a la sala Consòrcia del Centre de Congressos d’Andorra la Vella. L’esdeveniment va reunir membres actuals i antics del club, així com importants representants de la vida política del Principat. D’aquesta manera, amb una sala plena a vessar, la vetllada va servir d’excusa per a ajuntar diferents generacions.

Aniversari del VPC Andorra Rugby XVEl menú, elaborat per El Rebost del Padrí, va ser una mostra de la riquesa culinària d’Andorra. Des de croquetes casolanes de carn d’olla fins a truita de patata del país i ceba, els assistents van ser delectats amb sabors autèntics i tradicionals. L’amanida casolana amb foie gras mi-cuit i magret d’ànec va ser seguida d’un duo de galta i llata de vedella d’Andorra, acompanyat de trinxat del Rebost i puré de carbassa ecològica.

Aniversari del VPC Andorra Rugby XVÉs important destacar que els beneficis generats pel sopar de gala seran destinats a les categories inferiors del VPC, assegurant així la continuïtat i el creixement del rugbi a Andorra per a les futures generacions.

Aniversari del VPC Andorra Rugby XVSens dubte, el 60è aniversari del VPC Andorra Rugby XV no només ha estat una commemoració de l’exitosa història del club, sinó també una oportunitat per unir persones al voltant de la passió pel rugbi.

Gaudeix de moltes més fotos aquí:

60è aniversari del VPC Rugby XV