(+Fotos) La Grossband celebra el seu cinquè aniversari amb un concert al Prat del Roure

La Grossband va celebrar, el passat 17 de desembre, un concert per festejar el seu cinquè aniversari amb un tribut a artistes com ara els llegendaris Elton John, Donna Summer i Whitney Houston.

Fotos: Noelia Farias

La sala el Prat del Roure d’Escaldes-Engodany es va emplenar de gom a gom per celebrar els cinc anys de la Grossband. Va ser un concert en el qual, una vegada més, es va retre tribut a grans llegendes de la música, enguany, a tres figures prominents de la música pop internacional: Elton John, Whitney Houston i Donna Summer. Això sí, també s’hi van poder escoltar cançons que han marcat tota la trajectòria de la Grossband.

Per descomptat, una cita musical tan important com aquesta, no podia estar completa sense la col·laboració de diferents artistes de casa nostra, com ara l’Andorra Big Band, sota la direcció del compositor, músic i pedagog Jordi Barceló. Tampoc no hi van faltar el talent del rocker Manel Soriano, les melodioses veus de The Swing Girls ni l’energia de les joves Molly & Shelly, que van saber captivar el públic que va acudir al recinte escaldenc.

Laura Estiarte, Joan Hernández & David Borràs, Alèxia Adan, The Stars Choir, l’Orquestra de Corda de l’Institut de Música del Comú d’Andorra la Vella i l’Esbart Valls del Nord van acabar d’arrodonir un espectacle fet a la perfecció, completant, doncs, un line-up d’aproximadament un centenar d’artistes sobre l’escenari.

Fidel al tarannà solidari que identifica els concerts tribut de la Grossband, enguany es destinarà una part de la recaptació de la venda d’entrades a l’Associació Música per Viure Judit Ribas, organització sense ànim de lucre del Principat d’Andorra, que treballa per millorar les vides dels nens i joves d’Amèrica Central i el Carib, a través de l’ensenyament i la pràctica musical.

La Grossband celebra el seu cinquè aniversari amb un concert al Prat del Roure