La Grossband omple el Prat del Roure amb el seu quart concert

Després d’haver-se ajornat l’actuació l’any passat, a causa de la situació sanitària, la Grossband va tornar al Prat del Roure per fer gaudir al públic d’un homenatge a cinc grans figures del món de la música. 

Fotos: Noelia Farias

Inicialment, el concert estava previst per al passat 11 de desembre, però la crisi sanitària provocada per la Covid-19 va obligar al comú d’Escaldes-Engordany a ajornar l’espectacle. Per aquest motiu, la quarta edició del concert tribut de la Grossband es va fer el 12 de març, al Prat del Roure, aplegant més de 500 persones, i va homenatjar a grans llegendes de la música com ara The Blues Brothers, John Lennon, Elvis Presley, Otis Redding i Wilson Pickett.  

La proposta musical d’enguany va estar dirigida, novament, pel pianista i compositor, Jordi Barceló, i va néixer amb la voluntat de commemorar els quaranta anys de l’estrena de la pel·lícula The Blues Brothers, els vuitanta del naixement d’Otis Redding i Wilson Pickett, les més de quatre dècades des de la mort de John Lennon i d’Elvis Presley. 

L’acte d’homenatge va comptar amb l’actuació de prop d’un centenar de músics i amb la col·laboració de diferents artistes del país, com ara Patxi Leiva, Paul Deville, Alz, Manel Soriano, L’Andorra Big Band, The Stars Choir, L’Ensemble d’Andorra i Joan Hernández. The Stars Choir, dirigit per Francesca Aaen, amb l’acompanyament de Susanne Georgi, va interpretar “Hey Jude” de la banda britànica The Beatles, mentre que Patxi Leiva i Shelly Puigcercos, amb el suport de The Stars Choir, li van posar veu a la cançó de John Lennon “Imagine”. La cloenda del concert va anar a càrrec de tots els músics i artistes que es van aplegar a l’escenari per interpretar “War Is Over”, un altre clàssic de Lenoon. 

El 10% de la recaptació destinada a l’Associació Música per Viure 

Igual que les edicions anteriors, el concert va tenir el seu vessant solidari i el 10% dels diners recaptat de la vetllada van ser destinats a l’Associació Música per Viure Judit Ribas, una organització sense ànims de lucre que té com a missió millorar la qualitat de vida dels nens i joves, centreamericans i del Carib, a través de la pràctica de la música. 

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

La Grossband omple el Prat del Roure