(+Fotos) Seafront Capital Technologies presenta el seu projecte empresarial

Concebut com el primer holding mundial especialitzat en propietats immobiliàries a primera línia de mar, Seafront Capital Technologies ha presentat, avui, el seu projecte empresarial, que comporta, entre altres estratègies i accions, apostar pel desenvolupament social, cultural, esportiu i mediambiental d’Andorra.

Fotos: César De Pablos

Seafront Capital Technologies

A la seu d’Ingeni Coworking, a la capital andorrana, Seafront Capital Technologies ha presentat la seva proposta empresarial per al Principat d’Andorra, que defineixen com a disruptiva, donada la verticalitat, escalabilitat, potencial de creixement i l’adaptabilitat dels productes fets a mida de la qual gaudeix aquest negoci, amb la missió d’esdevenir una de les principals startups proptech del continent europeu, amb Andorra com a epicentre.

Ministre Jordi Gallardo
Jordi Gallardo, ministre de Presidència, Economia i Empresa

A l’acte, han assistit diferents personalitats del món empresarial, però també de l’àmbit polític, com ara el ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo, qui ha lloat que Seafront Capital Technologies confiés en el país, un fet que “posa en relleu l’àmplia oferta de negoci que tenim al Principat”, motiu pel qual “estem molt contents d’aquest aterratge, d’aquesta confiança i de l’aposta que fa aquesta empresa”.

Jaume Massons, CMO de Seafront Capital Technologies
Jaume Massons, CMO de Seafront Capital Technologies

Com no podia ser d’una altra manera, han participat en la presentació José Luis Castilla, CEO de Seafront Capital Technologies, i el seu CMO, Jaume Massons, que han aprofundit en l’àmplia oferta de productes i serveis que aquesta empresa, present a 12 costes espanyoles i a 2 portugueses, pot oferir al creixent mercat andorrà, amb el suport del seu equip d’especialistes, com ara Oriol Guimerà, director d’art, i Montse Guiu, directora de comunicacions, també presents a l’acte d’aquest matí.

Les quatre línies estratègiques de Seafront

“Revolucionar el mercat d’habitatges a primera línia de mar” és el propòsit que es marca José Luis Castilla com a CEO de Seafront Capital Technologies, un holding que es divideix en quatre branques ben delimitades i definides. La primera de totes, Seafront Homes, és la consultora de serveis immobiliaris a primera línia de mar, que funcionarà com a intermediari internacional i, al mateix temps, com a portal immobiliari B2C especialitzat en aquest sector. Seafront Interiors és l’estudi de disseny d’interiors, que se centrarà en els serveis de consultoria en home staging i reformes, pensats perquè els immobles siguin més atractius per a la seva venda.

Un despatx de consultoria d’inversió immobiliària internacional, amb una plataforma de crowdfunding immobiliari B2C, que estarà aixoplugada per Seafront Capital, mentre que la Seafront Foundation serà l’entitat sense ànim de lucre de la qual disposarà el holding per impulsar projectes de caire social, cultural, esportiu i mediambiental a Andorra. “En aquest sentit, crearem una plataforma de micromecenatge que ens permeti ampliar l’abast de la nostra activitat i les inversions que farem al país, allà on es necessiti, convidant altres actors perquè s’involucrin en aquests projectes que tindran un impacte positiu en la societat andorrana”, ha explicat Jaume Massons.

Primeres apostes per Andorra

Tal com han avançat els responsables de Seafront Capital Technologies, el grup esdevindrà patrocinador del BC MoraBanc Andorra, un anunci que s’oficialitzarà durant els pròxims dies. En la mateixa línia, el CEO del holding ha indicat que també hi haurà una relació de patrocini amb les pròximes proves de l’Ironman que tinguin lloc a territori andorrà.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Seafront Capital Technologies presenta el seu projecte empresarial