(+Fotos) La JOCAND i la nostàlgia de les ‘Arrels d’arreu’

Sis joves actors de la Jove Companyia Nacional (JOCAND) van interpretar l’obra dirigida per Ester Nadal, el passat 12 de novembre a la sala del Prat del Roure. L’espectacle va ser un homenatge a la generació dels nostres padrins.

Fotos: César De Pablos

Teatre JOCANDFa molt poc que la direcció artística d’Irina Robles i Juanma Casero ha fonamentat les bases de la JOCAND, un col·lectiu de joves dramaturgs impulsats amb el suport de l’Escena Nacional d’Andorra.

Teatre JOCANDDesprés de l’èxit i bona rebuda de ‘La tercera onada’, la JOCAND va captivar els espectadors de la sala del Prat del Roure amb una peça estrenada l’any passat, ‘Arrels d’arreu’, de l’Ester Nadal. Tant els actors com el públic present van ser capaços de fer una mirada retrospectiva a la generació dels nostres avis; un repàs dels seus costums i neguits, a través de les seves músiques, formes de ser i desitjos. D’aquesta manera, es va remarcar que potser les diferències generacionals no són tan marcades com es podria creure, i que els vincles amb els padrins es consoliden a través d’aquelles anècdotes i vivències quotidianes, però pròpies de cadascú.

Teatre JOCANDAixí, doncs, les actrius Lua Roca, Laia Tarifa i Elena Martín, i els actors Joan Ribó, Toni Zamora i Àlex Masafret, van donar vida a aquesta representació teatral que, a banda de ser un homenatge a la gent gran i els seus orígens tan diversos, va servir per mostrar l’evolució d’uns joves que es poden donar per satisfets per la grandíssima qualitat escènica i artística que van mostrar aquell 12 de novembre al recinte escaldenc, amb el suport de Maria Solsona, Patrick San Segundo i Maria Ubach, a l’equip de disseny; d’Aitana Gálvez, assistent de dramatúrgia, i Dani Abreu, ajudant de direcció.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí: