(+Fotos) Patry Jordán presenta ‘Shapes Collection’ a Pyrénées Andorra

La influencer de Gym Virtual va visitar Pyrénées Andorra per a presentar ‘Shapes Collection’, la nova línia de productes de fitness que l’esportista comercialitza a través de la seva marca FITFIU Fitness.

Fotos: César De Pablos

Estand FITFIU a Pyrénées AndorraSeguidors de Patry Jordán van acudir, ahir a la tarda, a la planta baixa de Pyrénées Andorra, on l’esportista i youtuber gironina va fer un pas més en la seva carrera com a empresària.

Patry Jordán i les seves seguidoresLa creadora i imatge principal de Gym Virtual, plataforma digital per a l’entrenament físic, hi va presentar ‘Shapes Collection’, la nova línia de productes esportius de la seva marca FITFIU Fitness. Es tracta d’una sèrie de pesos i manuelles dissenyats per a intensificar la dificultat de les sessions de fitness i aconseguir millors resultats. Aquestes es poden adquirir tant individualment o com a part d’un pack.

Productes de la Patry Jordán Pyrénées Andorra‘Shapes Collection’ o FITFIU arriben al Principat d’Andorra amb el suport de Pyrénées Andorra, després que aquests productes tinguessin molt bona acceptació a ciutats espanyoles com ara Mallorca, Màlaga, Madrid, Barcelona, Las Palmas, València, Sevilla, Múrcia, Saragossa, Alacant, entre moltes altres. La clau de l’èxit, ens va explicar Jordán, és justament el disseny i la conveniència d’aquests productes que “són una mica més femenins i agradables de tenir” i alhora de mostrar, ja que no són tan aparatosos com altres alternatives del mercat.

Patry Jordán a Pyrénées AndorraMalgrat que encara es continua recuperant de molèsties en la zona intercostal que la van obligar a ser hospitalitzada el setembre, l’esportista no s’ho va pensar dues vegades per fer-se fotos i passar-s’ho bé amb els visitants dels Grans Magatzems. De fet, subratllava, aquesta pausa per salut no li ha impedit enfocar-se en altres projectes “per continuar arribant a la gent i ajudar-la”.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Patry Jordán presenta ‘Shapes Collection’ a Pyrénées Andorra