(+Fotos) Pedro Navarro encén l’espurna del V Festival Internacional de Guitarra d’Andorra

El guardonat guitarrista valencià, Pedro Navarro, va inaugurar el programa de concerts del V Festival Internacional de Guitarra d’Andorra, que recupera el format que el caracteritza, després de dos anys de limitacions a causa de la pandèmia.

Fotos: César De Pablos

Pedro Navarro al V Festival Internacional de Guitarra d’AndorraLa música del castellonenc Pedro Navarro s’ha sentit a tot el món, omplint teatres i sales de Madrid, Nova York, Los Ángeles, entre moltes altres ciutats, on ha deixat la seva empremta com a guitarrista i compositor.

Públic al Pedro Navarro al V Festival Internacional de Guitarra d’AndorraEl passat 10 de novembre va arribar el torn del Principat d’Andorra de gaudir de la seva energia musical. En aquest primer recital, dut a terme al Centre Cultural La Llacuna, Pedro Navarro, en format de duet flamenc, va fer gala del seu repertori i va fer espai a un parell de temes del llegendari Paco de Lucía, insigne guitarrista flamenc que molts experts han considerat com el màxim referent de tots els temps.

Pedro Navarro al V Festival Internacional de Guitarra d’AndorraPer a amenitzar l’experiència dels espectadors, l’organització també va preveure una degustació de productes ibèrics d’Ana Cerezo Pernilea.

Manuel Alonso al V Festival Internacional de Guitarra d’AndorraManuel Alonso, director i organitzador del festival, es va mostrar molt satisfet de “deixar enrere la pandèmia i poder recuperar el format de les nostres presentacions”. Tanmateix, va explicar que “enguany el públic gaudirà d’una sèrie de concerts eclèctics, en què la guitarra serà la protagonista i coquetejarà amb diferents estils musicals”.

Pedro Navarro al V Festival Internacional de Guitarra d’AndorraSeguint aquesta línia, serà el Duo Aryaga, de França, l’agrupació encarregada de donar continuïtat al V Festival Internacional de Guitarra d’Andorra. Les dues guitarristes franceses actuaran el 17 de novembre, al Teatre Comunal de la capital. Les entrades es podran adquirir al web www.andorraguitarfest.com.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Pedro Navarro encén l’espurna del V Festival Internacional de Guitarra d’Andorra