La màgia i il·lusió de Nadal arriben a l’illa Carlemany

El Mag Lari va ser un dels grans convidats a l’esdeveniment que ha donat el tret de sortida de la campanya nadalenca d’illa Carlemany, recuperant així la il·lusió i la màgia que s’hi vivia abans de la pandèmia.

Fotos: César de Pablos

El passat 1 de desembre, el Mag Lari va fer gaudir als centenars de visitants que van acudir a l’illa Carlemany, que enguany sí que ha apostat per donar la benvinguda a Nadal com sempre   acostumava a fer-ho.

Abans de l’actuació del Mag Lari, que va ser el plat fort de la programació d’aquell dijous, la festa havia estat animada per la cantant Ishtar Ruiz, que va omplir de música i èxits nadalencs la primera planta del popular centre comercial escaldenc. També, el Piolet, la Violeta i l’Andi, cares arxiconegudes del Club Piolet, també hi van ser presents per animar, saludar, fer-se fotos i fins i tot fer trucs de màgia amb tota la canalla.

Ara sí, amb tots els focus apuntant al Mag Lari, que va fer gala dels seus trucs de màgia i il·lusionisme per protagonitzar l’esperat compte enrere, les llums nadalenques d’illa Carlemany van brillar amb la màxima esplendor, per marcar així l’inici d’unes festes especials en què el centre comercial ha contribuït a l’estalvi energètic, en escurçar deu dies la decoració de Nadal.

 

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí 

La màgia i il·lusió de Nadal arriben a l’illa Carlemany

 

democrates andorra