Encamp fa una encesa de llums responsable

Davant del context actual de crisi energètica i per tal de reduir el consum energètic amb relació a l’any passat, el Comú d’Encamp va concentrar la il·luminació nadalenca en algunes zones de la parròquia com ara Sant Miquel a Encamp i a la plaça de l’Església al Pas de la Casa.

Fotos: Comú d’Encamp/ Ruben Calvo

Com és habitual, l’encesa es va realitzar de manera simultània amb el Pas de la Casa. Segons la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, l’encesa de llums, a més de ser un esdeveniment molt emotiu, que posa en relleu el talent de la parròquia a través de la música i la dansa, també va ser un acte carregat de responsabilitat, ja que es van fer tots els esforços per a contribuir a la disminució del consum d’energia.

Totes les famílies van poder gaudir d’un berenar amb coca i xocolata que es va repartir de forma gratuïta

Entre el paquet de mesures adoptades a favor de l’estalvi energètic, el comú encampadà va reduir en un 50% els elements decoratius lumínics de Nadal, una fita que pot arribar a suposar un estalvi del 75% respecte anys anteriors.

Les actuacions musicals de Noa Asthi i de l’Esbart Sant Romà a Encamp, a les que es va sumar el Cor de Rock amb un repertori nadalenc al Pas de la Casa, van donar el tret de sortida al programa de Nadal preparat pel Comú d’Encamp per aquestes festes, que va continuar l’endemà amb la Fira de Santa Llúcia.