La Mònica Naranjo, intimitat i sensualitat en estat pur

L’única taca del recital de la Mònica Naranjo, segona artista a pujar a l’escenari de l’Andorra Mountain Music, va ser la baixa afluència de públic, que contrasta del ple que va protagonitzar l’Armin van Buuren una setmana abans.

Fotos: Noelia Farias · César De Pablos

Espectacle de la Mònica Naranjo

De sensualitat, sexualitat, intimitat i una sort de melancolia va estar impregnat el concert que la Mònica Naranjo va oferir el passat 3 de juliol, a la plataforma de la pista Avet, a Soldeu, en una jornada on, malauradament, la baixa resposta del públic es va fer notar. Això sí, els seus fans més incondicionals no s’hi van perdre l’oportunitat única de veure la Pantera de Figueres en la seva faceta més íntima, com a part de la gira ‘Puro Minage’.

Públic Mònica Naranjo

L’artista va pujar a l’escenari acompanyada del pianista Pepe Herrero.

Els temes ‘Llévate ahora’ i ‘Ahora, ahora’, amb l’acompanyament del pianista Pepe Herrero, van obrir el teló d’aquell vespre musical que va cloure amb ‘Sobreviviré’. Però, si bé la privilegiada i melodiosa veu de Mònica va moure les fibres de la majoria dels espectadors, va haver-hi qui va trobar a faltar el vessant més irreverent i pop de la diva de 47 anys.

Públic al concert de Mònica Naranjo

A través del seu perfil d’Instagram (@moninaranjo), la Pantera de Figueres va dedicar unes paraules al seus fidels. “Què feliços ens vas fer, Andorra. Gràcies a tots per acompanyar-nos i cantar amb nosaltres!”, va expressar en un post amb més de 16.000 ‘m’agrada’.

Talent andorrà a l’escenari

El DJ Àngel de Andrés va ser una grata sorpresa per als que esperaven una mica més de marxa, ja que, amb les seves mescles, va animar el públic que hi arribava des de les 18 hores. Amb el seu toc de house, l’andorrà ens va transportar a aquelles èpoques divertides –que ja semblen llunyanes– en les qual podíem ballar als après-ski de L’Abarset, L’Après Amélie i Cisco’s Funky Bar & Restaurant.

Concert Angel de Andres