Lliurament del Premi Nacional a l’estudi als alumnes de batxillerat

Els cincs millors estudiants de batxillerat, i batxillerat professional, dels tres sistemes educatius del país, es van emportar el Premi Nacional a l’estudi, un reconeixent al seu esforç i dedicació, malgrat les circumstàncies actuals i la pandèmia.

Fotos: Noelia Farias

L’acte d’entrega es va celebrar el passat dia 1 de juliol, a Sant Julià de Lòria, i la ministra d’Educació i Ensenyament Superior, Ester Vilarrubla va ser l’encarregada de fer el lliurament als cincs guanyadors d’enguany. Beatriz Gomes Faria Dos Santos, de l’Escola Andorrana de Batixillerat; David Da Silva Camino, del Centre de Formació Professional; Mercè Joval Gallart, del Colegio Espanyol María Moliner, i Sophia Arami Espinola Benitez i Mariana Ferreira Dos Santos; les dues del Lycée Comte de Foix, es van emportar el Premi Nacional a l’estudi, que té una dotació de 3.000 euros per a cadascun dels estudiants, així com una subvenció per a les despeses de matrícula, durant els estudis de formació professional superior o de primer cicle universitari, tant a Andorra com a l’estranger.

Per la seva banda, la ministra Vilarrubla va felicitar els estudiants guardonats, per la seva implicació i esforç, malgrat la pandèmia, i va destacar la seva capacitat de resiliència i adaptació a les circumstàncies actuals. A més a més, va encoratjar-los per continuar formant-se i ser els millors professionals en l’àmbit on es desenvolupen.