Pyrénées: un equip per créixer

‘One Team’ és una iniciativa sorgida des de direcció general amb el suport d’Enzyme Consulting Group. Arriba per quedar-se amb l’objectiu de començar una transformació cultural, millorar el treball en equip i crear petites i grans accions per assolir, junts i més ràpid, a la visió i missió de Pyrénées.

S’han format diversos grups multidisciplinaris i transversals on no hi ha jerarquies i en els quals l’opinió de tothom és important. “S’aborden internament, amb el talent de casa, diferents reptes que formen part del pla estratègic de Pyrénées”, explica Sergio Romero, director general del grup. “El perfil és completament variat, tota la plantilla té la possibilitat i la llibertat d’adaptar-s’hi. Això dona moltíssima riquesa d’opinions, punts de vista i experiències”, afegeix.

Els temes que s’aborden, entre altres, fan referència a les persones, la marca, el client, la digitalització, els processos o la sostenibilitat. Aida Torras, coordinadora de l’equip d’aquesta darrera temàtica, subratlla que “participar m’ha permès conèixer gent d’altres equips involucrats en la mateixa causa, i alhora abordar projectes que surten de la teva feina, del dia a dia, però que són per al bé comú de l’empresa i del país”.

Un centenar de col·laboradors vinculats a Pyrénées –de màrqueting, de compres, de vendes, d’automoció, de Carrefour Andorra2000, dels grans magatzems del Pas de la Casa, advocats, mànagers i coordinadors de marques com McDonald’s o K-Tuin, entre altres- han compartit la feina feta els darrers mesos en una trobada conjunta. Els diferents grups han posat en comú conclusions en una sessió que ha tingut lloc a l’hotel Hermitage de Soldeu i que s’ha celebrat seguint tots els protocols sanitaris marcats per Govern.

“La nostra missió és tenir equips motivats, implicats i empoderats per accelerar la consecució i l’execució d’accions tangibles. Tots els grups estan fent una gran feina i estan aconseguint que la essència del ‘One Team’ s’estigui convertint en l’ADN de la companyia”, destaca Laura Sagalés, manager de projectes estratègics.