Pyrénées Andorra, quan la sostenibilitat es converteix en filosofia d’empresa

A Grans Magatzems Pyrénées Andorra continuen fent passos ferms quant a l’adopció d’hàbits més sostenibles i amigables amb el medi ambient, tant amb polítiques internes, dutes a terme pels seus treballadors, com amb productes ecològics que captiven als clients.

Marques ecològiques i productes de proximitat

No és cap secret que Pyrénées Andorra aposta pels productes locals i de proximitat, que permeten reduir els costos de transport i, per descomptat, el consum energètic que això comporta. És per això que, al supermercat, s’hi aposta per cerveses, vins, mel, melmelades, confitures, formatges, carns, embotits i altres productes ben fets a casa nostra o de racons molt propers.

Si parlem d’un context més global, també podem trobar-hi marques internacionals compromeses amb la sostenibilitat, com ara Flax & Kale, certificada amb el segell B Corporation, o Ametller Origen, marca també vinculada al sector de l’alimentació d’origen sostenible que, recentment, ha canviat a envasos reciclats i reciclables. Quant a moda, Pyrénées Andorra ha dipositat la seva confiança en Ecoalf, una de les primeres firmes espanyoles a rebre el segell Global Recycled Standard. I, si tens una bossa de luxe, al córner Gallery Second Life l’avaluaran i la posaran a la venda per donar-li una segona vida al teu accessori.

 

Materials reutilitzables

Durant la pandèmia de la Covid-19, Pyrénées Andorra ha millorat la seva web i la cadena logística del servei a domicili, per oferir una experiència més satisfactòria al client; a més a més, les compres es porten en capses reciclables, reutilitzables i retornables. Mentrestant, a Grans Magatzems fomenten l’ús de bosses fabricades a base de fècula de patates, una alternativa biodegradable que servirà per emportar-te les fruites i verdures de la secció d’Alimentació. I a la secció de restauració de Pyrénées Andorra, totes les begudes se serveixen en envasos de vidre.

Apunta’t a My Pyri

Més que una targeta electrònica de fidelitat, My Pyri és l’acompanyant ideal per fer compres més intel·ligents, ja que et permet pagar, consultar el teu saldo, veure l’historial i beneficiar-te de nombrosos avantatges i descomptes des de la comoditat del teu mòbil. Gràcies a My Pyri, s’ha eliminat la impressió automàtica de tiquets de compra, una mesura que ajuda a reduir l’ús de paper. I no, no ens oblidem que amb My Pyri pots gaudir d’un 20% de descompte a EcoRentat, el servei de rentatge ecològic de cotxes de Pyrénées Andorra.