(+Fotos) La passió per les Harley i Custom arriba al Principat

Més de 200 motoristes es van sumar a la quinzena edició de l’HD Mountain  Custom Festival, que va tenir lloc entre els dies 22, 23 i 24 de juliol a les principals carreteres del país.

Fotos: Noelia Farias

La concentració motorista va comptar amb la participació d’un gran nombre d’aficionats que van arribar al Principat a lloms d’una Harley Davidson, la majoria  procedents de diferents zones d’Espanya com ara Saragossa, Madrid, Girona, Navarra, la Cerdanya i també d’altres punts de França. La bandera d’Andorra també va ser present a la trobada motorista.

El bon temps, l’aixecament de les restriccions sanitàries i l’entorn privilegiat que ofereix el nostre país van fer que la cita, que se celebra des del 2006, tornés amb més força i major participació que a les darreres edicions.

Sens dubte, en aquesta oportunitat vàrem apreciar el nombre més gran de motoristes que van trepitjar terres andorranes, que ja es va poder constatar durant la tarda del divendres 22 de juliol quan es van concentrar a l’aparcament comunal d’Andorra la Vella, just davant del Suites Plaza Hotel & Wellness. Durant la seva estada al país, hi van poder conèixer les instal·lacions de Caldea, gaudir de l’espectacle del Cirque de Soleil MUV, i també d’un sopar en el restaurant del Suites Plaza i d’un dinar de germanor a la Borda del Pi.

El recorregut d’aproximadament 40 quilòmetres, realitzat el dissabte 23 de juliol, va incloure un passeig pels principals carrers del centre de la capital i va culminar a Ordino, on es va dur a terme la divertida carrera de lents. Una cursa lenta en la qual guanya l’últim participant que arriba a la meta, traçada en un tram recte de la carretera d’Ordino. Un cop acabada la cursa, tots els assistents es van dirigir a la Borda del Pi, per dinar, fer fotos i gaudir de música en viu i d’una de les vistes i paisatges més privilegiats del nostre país.

Des de l’organització van reconèixer que si bé el balanç de la 15a edició del festival va ser satisfactori, es van trobar amb alguns inconvenients per desenvolupar les activitats tal com s’havien planificat. No obstant això, confien que l’any vinent la trobada sigui tot un èxit de públic i compti amb una nodrida proposta d’activitats perquè tots els motoristes tornin al nostre país i descobreixin nous racons d’Andorra.

HD Mountain Festival a la Borda del Pi