La música a la fresca de Júlia Català amenitza l’estiu a Aravell

La jove artista barcelonina va aterrar al camp d’Aravell Golf per presentar al públic el seu primer treball musical, titulat Blau, que conté cinc cançons en anglès i una en català.

Fotos: Noelia Farias

Amb temes que reflecteixen el seu procés artístic, des del seu començament fins ara, la jove de 22 anys, nascuda a Sant Cugat del Vallès, va amenitzar la tarda del dijous 21 de juliol al club d’Aravell Golf fent un repàs pels cinc temes, “Shy”, “When I feel sad I write words down”, “Friends”, “Volant” i “Rainy Day”, pertanyents al seu primer EP. El concert també va incloure algunes cançons més clàssiques en anglès, que les va tocar acompanyada del piano i la guitarra.

“Blau mostra els problemes que travessa una jove adolescent, des d’inseguretats, timidesa, pors, fins a amistats truncades.  Són totes cançons que he anat component al llarg d’aquests últims anys, de les quals he recopilat les cinc més significatives per a mi, que ara formen part de l’EP. Aquests temes pròximament estaran disponibles en les principals plataformes de música’, va assenyalar Català, qui actualment estudia cant i guitarra al Taller de Música de Barcelona.

La pròxima actuació de Júlia Català serà el mes d’agost al Festival de la Porta de la Ferrada, mentre que al setembre farà la presentació oficial del seu primer treball musical a Sant Cugat del Vallès.  Si bé encara no ha tingut l’oportunitat de tocar a Andorra, no descarta més endavant fer la presentació del seu EP al país.

L’actuació de Júlia Català forma part de l’agenda musical 2022 que Aravell Golf ha preparat per a la temporada estival i que continuarà amb la presentació de Ricci Nostra el 4 d’agost i amb el concert acústic de Roger Padrós el 18 del mateix mes.

 

La música a la fresca de Júlia Català amenitza l’estiu a Aravell