Gran mostra musical de Kic Barroc als recitals estival de Roca & Ribes

El centre de referència, quant a shopping i disseny del Principat d’Andorra, Roca & Ribes, va vibrar al ritme d’un músic andorrà que continua conquerint els escenaris del país: Kic Barroc.

Amb la mirada posada en l’objectiu de crear experiències gratificants per als seus clients i, a més a més, donar impuls al talent musical d’Andorra, Roca & Ribes va presentar, aquest estiu, una cartellera de concerts en què van confluir estils completament diferents.

El punt de partida va ser el passat 26 de maig, quan el guitarrista i compositor Ladis B va mostrar el millor del seu repertori, influenciat pel folk, el blues i el pop anglosaxons, mentre que, un mes després, concretament el 30 de juny, Guillem Tudó i el seu saxòfon van guiar els espectadors per una passejada melòdica a través del jazz i els èxits més coneguts del pop.

Després de dos recitals de molt bona qualitat, va arribar el torn de Kic Barroc, qui molt recentment va publicar el projecte discogràfic ‘Mon noM’ a les diferents plataformes digitals, una fita que dona continuïtat a la magnífica presentació a l’Andorra Sax Fest, al costat de l’aclamat saxofonista Baptiste Herbin, i el concert de presentació del seu àlbum, a la Temporada de l’Auditori Nacional d’Andorra.

El 13 d’agost, Roca & Ribes farà un canvi radical en la seva proposta musical, quan el productor musical i DJ Richy Vuelcom sigui l’encarregat d’elevar els decibels al ritme de la música electrònica. La cloenda de l’itinerari de concerts serà el 22 de setembre, amb l’incombustible Quim Salvat.