Motocard celebra el seu aniversari amb la inauguració d’un museu

El passat 21 de juliol, Motocard va celebrar el 40è aniversari de l’obertura de la seva primera botiga a Andorra, una fita que va esdevenir primera pedra d’una important història en el món de la moto.

Fotos: César De Pablos

El 1982, amb l’obertura de la primera botiga al Principat d’Andorra, Motocard va iniciar els seus passos cap a la consolidació com a líder en el segment d’equipaments per a motoristes. Han passat 40 anys des d’aquell moment i, com no podia ser d’una altra manera, l’empresa va celebrar aquesta data especial de la millor forma possible.

Motociclistes a la inauguració del Museu Motocard

Al núm. 158 de l’avinguda d’Enclar, a Santa Coloma, es va inaugurar el Museu Motocard, un espai que llueix diferents tresors de la història del motociclisme, com ara la moto que Xavier Cardelús va pilotar per guanyar el Campionat d’Europa de 250 cc, el 1987. L’espectacular col·lecció la complementen altres peces úniques, com ara la moto de la copa de promoció PromoRacc, d’on grans noms com ara Marc Márquez, Àlex Márquez, Àlex Rins i Aaron Canet van emergir per a convertir-se en grans referents d’aquest esport. També hi ha la indumentària de competició de pilots com ara Carlos Checa, Jonathan Rea i Ana Carrasco, flamant pilot del Campionat Mundial de Supersport 300 i de Moto3, que va ser entre els convidats, així com Joan Lascorz.

Museu MotocardCal recordar que, des dels seus inicis, Motocard ha estat patrocinador de diferents competicions i esdeveniments de motociclisme, i també de pilots com ara Marc Márquez, els germans Espargaró, Joan Lascorz i Xavi Vierge, als quals la marca va acompanyar des que aquests riders van començar les seves carreres professionals, mentre que Josep García, Tom Sykes, Ana Carrasco i Jonathan Rea, sis vegades campió del món de WorldSBK, són altres dels esportistes als quals Motocard ha donat el seu suport.

Convidat a l'aniversari de Motocard

La celebració, que també va comptar amb la presència d’altres persones influents del sector, va transcórrer a l’exterior de la botiga Motocard de Santa Coloma, amb la música en directe del DJ Richy Vuelcom i els deliciosos aperitius del Rebost del Padrí. A aquest mateix establiment, l’endemà hi va tenir lloc la Shopping Night Motocard, en què el públic va poder gaudir de descomptes exclusius, regals i sortejos, entre altres sorpreses.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

Motocard celebra el seu aniversari amb la inauguració d’un museu

democrates 2023