(+Fotos) La Rosée, marca amfitriona d’un nou taller a Farmàcia El Cedre

El mes de maig va començar amb molta força per a la Farmàcia El Cedre, que va convidar la firma francesa La Rosée a impartir dues sessions formatives en el marc del cicle de tallers endegat per l’establiment colomenc. La jornada va ser tot un èxit!

Fotos: César De Pablos

La Rosée a Farmàcia El CedreRefrescar el concepte de farmàcia és l’objectiu que l’Elena Lafuente, propietària i directora general de la Farmàcia El Cedre, s’ha traçat per a aquest 2023, un propòsit que cada vegada pren més forma, gràcies a la recerca de noves maneres de connectar amb la seva clientela.

La Rosée a Farmàcia El CedreEl passat 4 de maig, l’establiment va rebre la visita de la divisió espanyola de la firma francesa La Rosée, coneguda per crear productes de dermocosmètica amb fórmules biodegradables, sense excés d’embolicament i empacades en alternatives als plàstics d’origen petroquímic. Així, doncs, les clientes més fidels de la Farmàcia El Cedre no només van descobrir la gamma de cosmètics amb els quals La Rosée garanteix una pell i un cabell radiants, saludables i equilibrats, sinó que també van poder entendre el compromís que la marca ha assumit per a protegir el medi ambient.

La Rosée a Farmàcia El CedrePer a les clientes, l’activitat va ser tot un èxit, ja que, a banda de ser partícips d’un taller formatiu molt enriquidor, es van deixar captivar por un deliciós càtering elaborat especialment per a l’ocasió. A més a més, cada participant es va emportar un record gratificant en forma de vídeo, gràcies al photobooth 360 de l’empresa Fotomaton-Photobooth.

La Rosée a Farmàcia El CedreAmb aquesta jornada, l’Elena Lafuente i la Farmàcia El Cedre van encetar un mes de maig molt actiu en què la seva clientela van poder gaudir d’altres sessions dedicades a la cura del cabell i de la pell, però també d’una específicament orientada a la medicina xinesa.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment aquí:

La Rosée, marca amfitriona d’un nou taller a Farmàcia El Cedre