La Llacuna acull l’exposició col·lectiva d’homenatge a Pep Aguareles

Des del 20 de gener, fins al 25 de febrer, es pot visitar, al vestíbul del Centre Cultural La Llacuna, l’exposició d’art en homenatge a Pep Aguareles amb motiu del segon any de la seva mort.

Fotos: Comú d’Andorra la Vella / Tony Lara

Amb l’objectiu de recordar la figura de Pep Aguareles, al llarg del mes de gener, s’han realitzat diverses propostes culturals entre les quals destaca l’exposició col·lectiva que acull La Llacuna, fins al 25 de febrer, i que ha comptat amb la participació d’alumnes i exalumnes de l’Escola d’art d’Andorra la Vella, així com amics i fotògrafs del país.

Exposició Pep Aguareles

La mostra artística, en homenatge a Pep Aguareles, està constituïda per 47 obres, que corresponen a diversos moviments artístics. Aquestes obres giren al voltant d’un poema  d’Aguareles que parla de l’infant que tots tenim a dins, assegura Neu Mola, Cap de l’Escola d’art.

L’acte inaugural de l’exposició va comptar amb la participació de la cònsol Major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i va ser retransmès en directe, a través de l’Instagram de l’Escola d’art d’Andorra la Vella, i va culminar amb la interpretació d’un poema d’Aguareles per part de Raquel López, responsable de l’Aula de teatre i dansa, i Efrén Roca, saxofonista i professor de l’Institut de música.

Fotografia feta pel Pep Aguareles

D’altra banda, l’homenatge a Aguareles, durant el mes de gener, va concloure amb la projecció del documental que porta el seu nom, ‘Pep Aguareles, poètica de la imatge’ que retrata la vida i obra d’aquest personatge tan important per a la vida cultural andorrana. El documental està dirigit per Àlex Tena i Marta Martínez amb banda sonora de Lluís Casahuga, i es pot gaudir a les sales de Cinemes de l’Illa Carlemany.

democrates 2023