(+Fotos) L’Olympus Race tanca la tercera edició amb èxit de participació

La cursa d’obstacles escaldenca va fregar els 500 participants, que en la seva  majoria van arribar d’Espanya i França. Malgrat les condicions climatològiques, les principals modalitats es van poder realitzar amb total normalitat.

Fotos: Noelia Farias

Enguany els corredors s’han hagut de posar a prova en diferents modalitats, algunes amb un nivell de complexitat alt com ara la cursa Zeus 13K Elite i altres de dificultat mitjana, com l’Atenea 7K o l’Atenea Party. La gran novetat de la tercera edició va arribar amb la incorporació de la Cronos Track, pensada perquè els participants superin 150 metres d’obstacles en el menor temps possible, però que, finalment a causa de la pluja, no es va poder posar en marxa. Per això, des de l’organització van decidir guardar les inscripcions per a l’any vinent a totes aquelles persones que van voler participar d’aquesta prova, que l’any 2023 tornarà amb més novetats.

L’Olympus Race tanca la tercera edició amb èxit de participació

Guanyadors

Com les edicions anteriors, la prova reina va ser la Zeus 13K Elite, amb un recorregut de 13 quilòmetres i 700 metres de desnivell. Pau Nacenta Merinas va ser el gran favorit en categoria masculina. Nacenta es va saber imposar amb gran superioritat respecte dels rivals fent un temps de 1h 26’ 52’’. Entre les noies, Jessica Velasco va quedar primera en la categoria femenina. També va destacar la participació de Irati Beorlegi que, amb un temps de 1h 54’ 29’’, es va posicionar en el segon lloc, a la qual va seguir Beatriz Rubio Lastra, que va marcar 1h 55’ 09’’ en el cronòmetre.

Quarta edició assegurada

L’Olympus Race va tancar la tercera edició amb molt bones sensacions. L’acceptació entre els participants i el suport del comú escaldenc, així com del teixit empresarial del país, han fet possible que la cursa d’obstacles torni l’any vinent amb més força i plena de novetats. Tot amb l’objectiu d’esdevenir la prova d’obstacles més important del país, que combina muntanya i entorn urbà, i també la més important de la parròquia.

Enquadrada dins del circuit ‘OCRA España’, l’Olympus Race Andorra ha estat escollida, un any més, dins de les deu millors curses d’Espanya.