La Vila Medieval de Sant Julià de Lòria, multitudinària malgrat la pluja

El passat 25 de setembre, la parròquia laurediana va acomiadar una 19a edició de la Vila Medieval, la qual, la cònsol menor de la parròquia, Mireia Codina, va valorar positivament a causa de la bona resposta del públic.

Fotos: Riccie Ponce

Vila Medieval a Sant Julià de LòriaSi bé les pluges de dissabte, dia 24 de setembre, van passar la festa per aigua i van obligar a la interrupció momentània d’algunes de les activitats planificades per aquell cap de setmana, la valoració que el Comú de Sant Julià de Lòria fa de la 19a Vila Medieval és més que favorable, ja que va aconseguir que, tant turistes com residents, gaudissin d’un moment divertit i diferent al cor de Laurèdia.

Durant la jornada de divendres, els nens dels centres escolars van visitar la Vila Medieval de Sant Julià de Lòria

Vila Medieval a Sant Julià de Lòria60 paradetes i 30 activitats diferents van animar la parròquia entre els dies 23 i 25 de setembre. Al llarg del recorregut pels estands, els visitants hi van poder trobar des de productes gastronòmics fins a productes artesans. Jocs gegants, tir amb arc, exposicions, cercaviles musicals, concerts i espectacles itinerants es van sumar a l’oferta lúdica de la Vila Medieval, que també va comptar amb tallers d’art, contacontes i shows de màgia per a tota mena de públics.

Vila Medieval a Sant Julià de Lòria“Ha estat un cap de setmana en què Sant Julià ha estat a vessar de gent”, va manifestar Codina, qui es va mostrar molt satisfeta de poder crear opcions d’oci per als seus conciutadans i, com a valor afegit, contribuir a la reactivació econòmica de la parròquia.

Vila Medieval a Sant Julià de Lòria