(+Fotos) ‘Manda Guiones’ s’estrena a l’Illa Carlemany

Amb una projecció gratuïta als Cinemes Illa Carlemany, així es va estrenar, el passat 13 de maig, ‘Manda Guiones’, un curtmetratge dirigit i escrit per Marc Martos i Esteve Tomas.

Fotos: Reinaldo Márquez

‘Manda Guiones’ conta la història de Vincenso i Alfredo, dos guionistes aficionats que volen fer-se un nom i triomfar en la indústria cinematogràfica. Després d’escriure el que ells creuen que és un guió excel·lent, cap productora confiarà en ells per finançar la pel·lícula. No obstant això, les ganes de Vincenso de tirar endavant el projecte els portarà a realitzar un rodatge gairebé inexistent.

Segons va explicar Martos, el film es va gravar en només tres setmanes del mes de juny de 2020, però l’edició final del producte va fer que la presentació s’allargués més del previst. Si bé el curtmetratge es va estrenar als cinemes Illa Carlemany, des del 17 de maig, el curt ja es troba disponible a la plataforma de YouTube.

Marc Martos és un andorrà que va estudiar Comunicació Audiovisual a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna. L’any 2020 va produir i protagonitzar, conjuntament amb altres companys d’estudis, la sèrie web d’humor ‘Guns&Gansos’, que va comptar amb 7 capítols tenint com a escenari principal Andorra i Barcelona.

Actualment, Martos es troba treballant en una nova producció que s’està rodant a la Massana i que veurà la llum a finals del pròxim mes de juny.

‘Manda Guiones’ s