(+Fotos) La Massana dona el tret de sortida a la 23a edició del Festival Orgue&nd

Sis professors de l’Institut de Música d’Andorra la Vella van ser els protagonistes del primer concert que va acollir l’església Sant Iscle i Sant Victòria de la Massana, en el marc de la 23a edició del Festival Orgue&nd, que enguany es realitza sota el lema ‘Contrastos’.

Fotos: Paula Cristina

Ignacio Ribas, David Sanz, Efrem Roca, Ester Sánchez, Unai Gutiérrez i David Urrutia van donar el tret de sortida a la 23a edició del certamen amb el programa ‘Classicisme &Contemporaneïtat’, un concert que també es va celebrar dins del marc d’Andoflora. Per això, el públic que es va aplegar a l’església de La Massana va gaudir d’una vetllada de gran color tímbric, a manera de jocs florals, on els contrastos es van fer notar i on es van sentir obres cambrístiques de Mozart i Boccherini en alternança amb diferents peces contemporànies a solo dels diversos instruments.

Més concerts al llarg de tot l’any

Amb l’objectiu de dinamitzar la proposta i promocionar l’orgue, enguany el festival ha ampliat la seva programació i ha passat de tenir sis concerts a oferir un total de 9 actuacions, repartides de maig a desembre. També ha incorporat com a novetat, músics de països com ara Corea i Sud-àfrica, a més de la participació tradicional de països com Alemanya, Espanya i Itàlia.

Tal com a les edicions anteriors, el certamen es fa possible gràcies al conveni signat entre l’Associació Amics dels Orgues de les Valls d’Andorra, els comuns d’Andorra la Vella, la Massana i Escaldes-Engordany i el Ministeri de Cultura i Esports.

Festival d