Art Al Set acull l’exposició ‘Mapes i Migracions’ de Sònia Bermúdez

La galeria Art Al Set exposa part de la col·lecció ‘Mapes i Migracions’, confeccionada per l’artista catalana-peruana Sònia Bermúdez. La mostra s’emmarca dins les col·laboracions solidàries puntuals que porta a terme la galeria escaldenca.

Fotos: César Vidal

En aquesta oportunitat, Art Al Set ha creat sinergies amb la galeria Taranmana, per tal d’oferir un circuit cultural solidari que contribueixi amb el finançament de projectes de formació a la ciutat de Lima, capital del Perú, promoguts per l’Anglo Peruvian Society de Londres, organització benèfica fundada al Regne Unit, el 1961, per a fomentar el coneixement sobre el Perú i la seva cultura, a la nació europea, així com a alleujar la pobresa entre els peruans.

Al llarg de l’any, l’Anglo Peruvian Society organitza esdeveniments que uneixen persones de totes les nacionalitats però amb un sentiment pel Perú. La galeria Art Al Set, que va mostrar la seva empatia amb la causa solidària, va inaugurar l’exposició ‘Mapes i Migracions’ que es podrà visitar fins al 7 de març.

Obres Mapes i Migracions de Sònia Bermúdez
Ivan Sansa contemplant una de les obres de Sònia Bermúdez.

Pel que fa a l’artista Sònia Bermúdez, les seves obres són creacions que evoquen els seus lligams personals amb les ciutats de Barcelona, Los Angeles, Londres i París, les quals va unir en una mateixa exposició per a demostrar les seves similituds malgrat les seves particularitats. L’artista també té forts lligams amb Andorra, un fet que li ha permès exposar i crear diverses obres al llarg dels anys.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.