Lladrucs i rialles a la cursa OTSO Trail Dog disputada a Encamp

Desenes de parelles conformades per amos i gossos van acudir a la cursa OTSO Trail Dog, celebrada al centre de la parròquia d’Encamp. Els participants van gaudir de la muntanya d’una manera molt diferent i divertida, de la ‘poteta’ dels seus millors amics.

Fotos: César Vidal

El tret de sortida es va donar a les 10 hores del passat diumenge, dia 1 de març, quan desenes de parelles amo-gos van deixar la plaça dels Arínsols, davant del Comú d’Encamp, per a endinsar-se als diferents indrets de la parròquia i així travessar-la per a completar un recorregut de muntanya exigent però divertit.

Tenir més d’un any, comptar amb bona salut, targeta mèdica, vacunes al dia, xip i un arnès amb amortiment, van ser els requisits que van haver de complir els canins, mentre que els amos es van endur les seves sabatilles i roba esportiva per afrontar el repte, consistent en dos recorreguts: el primer, de 3 quilòmetres amb 600 metres de desnivell positiu per als principiants, i el segon, de 8 quilòmetres amb 900 metres de desnivell positiu per als experts. Les categories es van dividir entre femenina i masculina, i també segons el pes dels gossos (menys de 15 kg, de 15 a 25 kg, i més de 25 kg).

Participants de la OTSO Trail Dog EncampLa cursa OTSO Trail Dog es va celebrar per primera vegada al nostre país i va deixar molt bones sensacions entre els amants de les mascotes, no només per l’activitat esportiva per se, sinó també per promoure accions on les persones poden cohabitar harmoniosament i dinàmicament amb els animals. Com era d’esperar, els afortunats guanyadors es van emportar tota mena de premis, com ara kits OTSO, vals per a sessions d’ensinistrament caní grupal, vals per a dos dies de guarderia per als gossos i premis en metàl·lic, entre altres obsequis.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.