LLYC i Pampliega & Associats firmen un acord de col·laboració

El divendres, dia 6 de març, la firma global de consultoria de comunicació i assumptes públics LLYC va firmar un acord de col·laboració amb la primera firma de consultoria estratègica en comunicació a Andorra, Pampliega & Associats. Ambdues entitats comparteixen una visió estratègica i global en temes d’assessorament de companyies.

Foto: Pampliega & Associats

LLYC ajuda als seus clients a prendre decisions estratègiques tenint en compte el seu impacte reputacional. Col·laborant amb ells, els ajuda a minimitzar riscos i a aprofitar les diferents oportunitats. Així, contribueix a l’assoliment de fites de negoci a curt termini. La firma compta amb oficines a Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Espanya i els Estats Units, entre altres, i és la número 42 en ingressos en l’àmbit mundial segons el Global Agency Business Report 2019 de PRWeek, ocupant la posició 49 del Ranking Global 2019 de The Holmes Report. Entre altres fites, va guanyar el premi com a Consultoria de Comunicació de l’Any a l’Amèrica Llatina i Europa.

María Cura, la sòcia i directora general de la seu de Barcelona, va destacar que amb aquest acord de col·laboració LLYC reforçarà la seva proposta de valor incorporant la professionalitat que Pampliega & Associats ha demostrat en la seva trajectòria. Va afegir que la nova aliança és el resultat del seu compromís per oferir solucions globals amb un profund coneixement de les comunitats locals en els quals operen els seus clients actuals i potencials.

Per altra banda, Pampliega & Associats va ser fundada per Elena Pampliega amb el propòsit d’aportar una gestió global de la reputació al client final. Actualment, s’ha convertit en la primera firma de consultoria estratègica en comunicació a Andorra, i ofereix als seus clients serveis en comunicació estratègica, reputació corporativa i gestió de crisis, entre altres. L’estratègia, la professionalitat, el compromís, la passió pel treball i l’actitud amb la qual es gestionen els reptes, són alguns dels seus millors aliats. La seva fundadora va anunciar que la col·laboració amb LLYC suposarà una gran oportunitat i aportarà valor a la seva voluntat de seguir creant i evolucionant gràcies al talent de cada individu. Va afegir que estava segura que els seus clients se’n veuran beneficiats.

A través d’aquesta aliança, ambdues empreses compartiran els coneixements i l’experiència que puguin resultar d’interès per al desenvolupament de nous negocis.

Més info