Marsupi, un primer aniversari amb molt color

La botiga Marsupi, ubicada al carrer Bonaventura Riberaygua, núm. 15, d’Andorra la Vella, va celebrar el seu primer aniversari, entre les rialles dels més petits i la joia dels pares més divertits.

Fotos: Nelly Dedea

Compres al 1r aniversari de MarsupiCom Marsupi, hi ha poques botigues al Principat. I és que la seva filosofia de maternitat i paternitat responsables, i la comercialització de productes que respecten els nadons i les seves necessitats, van garantir la continuïtat d’aquest projecte tan entranyable, que el passat dissabte, dia 9 de novembre, va celebrar el seu primer aniversari.

Visitants al 1r aniversari de MarsupiLa celebració va tenir els nens com a protagonistes, que mai no van deixar de gaudir amb les joguines i gronxadors exposats al local. Mentrestant, els pares i fidels seguidors de Marsupi, van ser testimonis d’una divertida desfilada de moda, marcada per les darreres tendències en abrics, portabebès i altres acolorides peces de les marques més prestigioses del seu segment, com ara Fidella Wraps, Moby, Wombat London i Quokka Baby Wearing.

Nens al 1r aniversari de MarsupiD’altra banda, a més dels deliciosos aperitius orgànics, els afortunats convidats van tenir l’oportunitat de participar en diferents sortejos i optar a guanyar una panera, valorada en més de 150 euros, i un escriptori Montessori. Igualment, els assistents van aprofitar els descomptes exclusius que van arribar fins al 30%.

1r aniversari de MarsupiL’èxit de Marsupi, si bé està molt relacionat amb la seva àmplia oferta de productes, també radica en les diferents activitats formatives i d’integració que organitza per a mares i pares, per tal d’acompanyar-los en l’entranyable procés de criar un nen o una nena. Des de tallers d’ous de Pasqua i xerrades sobre intoleràncies alimentàries, fins a sessions de ioga per a embarassades i reunions de grups de suport a l’embaràs, el postpart i la lactància, Marsupi ha aconseguit crear una estreta relació amb els seus clients, que durant tot un any van saber apreciar una filosofia que és quelcom més que un negoci.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Convidats al 1r aniversari de Marsupi