Helly Hansen obre les seves portes a l’Illa Carlemany

El passat dissabte, dia 9 de novembre, la marca noruega Helly Hansen va obrir un nou local al centre comercial Illa Carlemany, de la mà del grup Viladomat Esports.

Fotos: Nelly Dedea / Josep Segura

Celebració inauguració Helly HansenLa marca Helly Hansen és sinònim de durabilitat, excel·lència i qualitat, una premissa que és avalada pels més de 140 anys d’història de la firma, en la qual milers de muntanyencs, esquiadors i navegants han deixat la seva empremta. Andorra, un país envoltat per muntanyes i d’apassionats per la natura i els esports, va donar la benvinguda a l’empresa nòrdica, amb un establiment amb el segell Helly Hansen.

Botiga Helly HansenL’acte inaugural va rebre l’atenció de tots els visitants del centre comercial Illa Carlemany, els quals no van quedar indiferents davant els diversos sortejos que la marca va organitzar. Alguns afortunats es van emportar motxilles, necessers o jaquetes, Helly Hansen, mentre que molts altres visitants van aprofitar el moment per a comprar alguns dels productes disponibles a la nova botiga, ubicada a la primera planta del recinte.

inauguració Helly HansenHi trobareu tota mena de roba tècnica i de muntanya, fabricades amb materials de primera qualitat i d’alta resistència, envers els elements naturals. Tanmateix, els clients podran adquirir tota mena de calçats, tant especialitzats, com per a la vida urbana, amb models amb tecnologia waterproof. Altres de les novetats que Helly Hansen ofereix al mercat andorrà són, sens dubte, les noves jaquetes amb sistema Lifaloft, una tecnologia d’aïllament desenvolupada a partir de Primaloft, que brinda molta calidesa i redueix el pes de la peça en un 20%.

Premis a la inauguració Helly HansenTenint en compte les condicions climatològiques i naturals del nostre país, a banda de la cultura esportiva i de muntanya, tant de visitants com de residents, Helly Hansen va arribar per a quedar-se i per a dominar el seu sector.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.

Botiga Helly Hansen