Grup Yorky’s inaugura una botiga Hunter a l’Illa Carlemany

El passat dissabte al vespre es va inaugurar, a la tercera planta del Centre Comercial Illa Carlemany, una nova botiga de la prestigiosa marca de complements per a animals, Hunter. Un esdeveniment que va comptar amb una concurrència molt nombrosa, de visitants i amics de la marca, així com directius de la firma alemanya, que van omplir de màgia i color, un esdeveniment en el qual els principals protagonistes van ser els gossos.

Fotos: Josep Segura

Inauguració de la Botiga Hunter AndorraYorky’s és una empresa amb una dilatada experiència en el món de les mascotes, ja que inicien la seva activitat, l’any 1990, a Barcelona. Des dels seus inicis, es van especialitzar en la raça de gossos de grandària toy o miniatura; però en l’actualitat ha evolucionat per a oferir als seus clients tot un ventall de productes i serveis, no només per a gossos, sinó també per a altres mascotes.

Noia amb els seus gossos a la Botiga Hunter AndorraYorky’s es va instal·lar a Andorra, ara fa cinc anys, i les seves instal·lacions es troben ubicades a la 3a planta dels Grans Magatzems Pyrénées. Durant aquests anys, la marca s’ha consolidat com a empresa de referència en el seu sector, oferint tota mena de mobiliari, moda, articles per al descans, cosmètica, joguines, articles de passeig, viatge, alimentació natural, perruqueria per a mascotes, així com una exclusiva residència canina.

Gossos a la Botiga Hunter AndorraAra, en el seu afany per millorar els seus productes i serveis, han creat el nou establiment, ubicat a l’Illa Carlemany, on poden oferir a tots els seus clients totes les referències del catàleg de la prestigiosa marca alemanya Hunter.  Aquest fabricant, considerat un líder mundial en l’elaboració d’accessoris de gran qualitat per a gossos, gats i cavalls, compta amb més de 5.000 articles, elaborats de manera artesanal, com ara, collars, plats, corretges, becaines i ronsals de diferents materials, roba moderna i funcional per a gossos, abrics, impermeables, coixins, llitets, així com articles d’higiene, joguines innovadores, snacks o productes per ensinistrament, entre altres.

Gos a la Botiga Hunter AndorraA Hunter by Yorky’s sereu els primers a estrenar els productes més exclusius i innovadors per a la vostra mascota, i com a punt de venda oficial, també trobareu el preu que aconsella la marca Hunter, que avui en dia està present a més de 40 països arreu del món. Però, a banda dels productes, i gràcies a la dilatada experiència que atresoren els professionals amb els quals compta el nou establiment, també poden oferir serveis qualificats de perruqueria, tractaments spa i ozonoteràpia, enfocats a patologies de la dermis, picor o problemes amb el pèl. Els tractaments són a base d’argiles naturals, que s’utilitzen en funció de cada problema específic.

L’experiència, l’exclusivitat i les noves tendències, són elements fonamentals en la filosofia, no només de la nova botiga, sinó també del grup Yorky’s. És per això que disposen de tres perruquers diplomats i titulats, que garanteixen el millor resultat i la màxima rapidesa en cadascuna de les seves intervencions. A més a més, el grup també disposa d’Andorra Kennel, una residència canina de 5 estrelles, ubicada a la Massana, on la vostra mascota podrà gaudir d’habitacions individuals, dobles o triples, smart tv, fil musical, jardí, calefacció o alimentació prèmium Eukanuba. Però, si el que vols és adquirir una nova mascota, a Yorky’s són experts en gossos de raça petita. Més informació a: www.andorrakennel.com i @hunter.andorra.

Gaudeix de totes les fotos d’aquest esdeveniment al nostre Facebook.