Look de novembre: s’acosta l’hivern de manera inexorable

Look de novembre: ja hem entrat a la tardor i s’acosta l’hivern de manera inexorable. En aquesta època de l’any, el nostre look es torna més abundant i menys efímer, ja que ens hem d’abrigar. I, per tant, és època d’abrics, de capes i d’altres complements, que ens obren la porta a una nova estació, carregada de bones propostes, com podrem observar en les següents imatges de la nostra secció.

Fotos: Dona Secret

L’Antonio Miralles va optar per camisa i americana, sense corbata i en un dels colors que marquen tendència, el blau pastel. La seva acompanyant també va apostar per assegurar amb aquest vestit llarg, sense cintura, en print floral i combinat amb caçadora de cuiro, un element que mai passa de moda. 


Tres estils molt semblants, però amb una important diferència, ja que el protagonista de la dreta es va atrevir amb una combinació força arriscada, però molt original. El pantaló de quadres, combinat amb americana llisa i amb sabatilles, denoten una gran personalitat. Els seus acompanyants van assegurar més la seva aposta. 


L’Angelica Turroni va apostar per l’Ultra Violet, una tendència que va arribar l’any passat per a quedar-se un temps. L’aposta de la seva acompanyant és més clàssica, però totes dues vessen glamur. 


L’Alberto Rossi i la seva parella van optar, per a l’ocasió, per dos looks molt clàssics però elegants. 


La Mari Carmen va optar per un espectacular vestit vaporós amb encaix, on crida l’atenció el coll xinès i la combinació amb caçadora de cuiro. 


L’Oana Petrescu  llueix un vestit inspirat en els últims anys del segle XIX, però actualitzat, amb siluetes modernes i uns complements infal·libles, espectacular! 


Una parella impecable, destaquem el preciós vestit d’encaix i la nova tendència de mànigues en diferents estils, aquest és un dels exemples. 


Superb! Tant ells com elles, destaquen per la seva elegància i la nota de glamur que impregnen els dos vestits femenins. 


Mateix concepte però diferents tendències. El color rosa és el que regna enguany, sobretot el to pastel de la faldilla. 


Sens dubte, si hem de destacar algun look, aquest és el de la noia del vestit imperi en color turquesa, ja que impregna l’ambient de feminitat i glamur. 


El Jordi Marquet i el Miquel Àngel, impecablement vestits, l’envolten a ella, amb vestit masculí coral i brusa de seda amb encaix. Elegants!


Una aposta segura, que sempre triomfa, el Black & White va ser el look escollit per aquesta parella, que conjunten a  la perfecció.


Exquisida barreja d’estils, que denoten una gran personalitat, ja que no és fàcil  combinar un look casual, amb detalls que recorden un aire vintage.


Aquí veiem al Jaume Bartumeu, amb vestit clàssic, però cal destacar la seva acompanyant, amb un preciós vestit que recorda l’estil “shift” dels 60. Elegant!


Tres estils i tres tendències molt diferenciades antre si, totes amb aire clàssic i glamurós, però apostant pel negre com a signe predominant.


A la festa que va oferir l’Ambaixada espanyola va predominar el look més clàssic, com observem en aquesta imatge. Destaquem l’originalitat del print del vestit de la dona.


El Jacob, a l’esquerra, va apostar per un impecable vestit blau marí, així com el seu acompanyant. Pel que fa a la noia, va apostar per un total Black.


Guillem Fornieles llueix un vestit clàssic, que trenca amb una corbata molt impactant. La seva acompanyant va optar per un look Black&white de brusa i pantaló.


Sobrietat, aquesta és la nota que desprenen aquests dos looks, un  vestit evase amb pedreria i un total Black, que trenca amb la jaqueta bi-cromàtica.


Els estampats estan de moda i les mànigues pomposes i els volants audaces, que  recorden els anys 80, marquen tendència, aquest és un gran exemple. 


L’elegància va ser la tònica dominant a la recepció de l’Ambaixada d’Espanya i aquesta és una bona mostra. Vestit clàssic amb corbata i un total black vaporós, molt glamurós.


Espectacular la Paula Cristina amb aquesta granota, amb cintura alta i coll asimètric d’Embassadress, sobren les paraules!


Estils molt diferenciats els que aporten els protagonistes de la imatge, predominant el Casual, a excepció del noi de l’esquerra, amb vestit clàssic i corbata.


Street Style, però amb molta classe. Aquesta és la millor manera de lluir peces clàssiques, però amb un aire molt contemporani, vestit de carrer amb classe.


El Thomas Kamfraat sempre aporta un aire de frescor al seu look, entre clàssic i casual, apostant per combinacions molt personals.


Ell va apostar per un total Black casual, mentre que ella va arriscar més en la seva aposta per aquest vestit sense mànigues, amb botes altes i una original bossa. 


El Manel Torrentallé va optar per un look casual, però la seva dona es va atrevir amb aquest magnífic vestit, tan ‘cool’, estampat amb motius florals, que marca estil.


La protagonista de l’esquerra va apostar per un Black&white, de brusa creuada i pantaló. A la dreta, observem un look molt actual de print animal i mànigues amb volants. 


La Laura destaca per aquest atrevit look en seda, decorada amb topets i motius florals, que crida l’atenció per la seva originalitat.


Els protagonistes masculins destaquen per la seva aposta casual, mentre que, la noia es va decidir per un look més clàssic de brusa i pantaló, amb botins.


La festa Skimo Femení va comptar amb alguns components masculins i, com podem observar a la imatge, l’estil casual va ser el predominant de la nit.


Elegància i estil per a aquest dos looks, en els quals predomina el color negre, però amb detalls glamurosos com ara la brusa ètnica de la dreta o les espectaculars sabates de topets.


Es repeteix la tònica en els homes i l’aposta pel look casual, amb … o sense sabatilles esportives. Ella va apostar per una brusa molt actual, amb print floral o màniga de volants.


El Jordi Cerqueda vesteix un look casual, mentre que, la seva acompanyant llueix un vestit  Black, amb detalls florals i botes altes. 


Espectacular vestit amb vellut vermell, gran escot, mànigues de volants i uns botins amb tatxes, que no poden passar desapercebuts. Espectacular!


Apostes absolutament segures. A l’esquerra un total Black en cuiro i botins i, a la dreta, espectacular combinació Black&white, on destaquem la camisa vaporosa i les sabates. 


El cuiro és un dels elements que, any rere any, reneix amb força i mai passa de moda. Combinat amb elements de colors vius, com es veu a la imatge, ofereix un gran resultat.


Sembla que els nois s’hagin posat d’acord per a utilitzar el mateix estilisme, però pel que fa a les noies, la diversitat és la nota predominant. Excel·lent vestit de nit.


Elegància, glamur, exuberància. Crec que falten adjectius per a descriure aquests magnífics looks, ja que parlen per si sols.


Estil clàssic, però marcant diferències, amb detalls molt actuals com ara les sabatilles esportives, a joc amb la corbata, que vesteix el Miquel Àngel Armengol o les impressionants sabates bicolor, també a joc amb la corbata del David Fraissinet. Colors actuals i combinacions impecables. Clàssic sí, però marcant tendència, no es pot demanar més! 


Ell va apostar per un estil clàssic i colors neutres, ella també es va inclinar per una gamma monocromàtica, però es va atrevir amb uns impactants complements vermells.


En aquesta imatge podem observar una barreja de tendències que combinen estils clàssics amb detalls més actuals, com ara la faldilla print floral o les sneackers de la dreta.