Més d’onze mil espelmes il·luminen els carrers d’Ordino

El nucli antic del poble d’Ordino es va tornar a il·luminar amb les més d’onze mil espelmes que es van encendre per celebrar la Nit de la Candela, una nit en què no va faltar la música ni tampoc les actuacions en directe.

Fotos: Noelia Farias

Una vegada més, l’encesa va ser possible gràcies a la col·laboració d’un centenar de voluntaris que es van dividir per diferents racons del nucli antic per tal de deixar il·luminats els carrers, places i jardins del poble, que van quedar plensde gent, entre residents i turistes.

En aquesta ocasió, els espectacles en directe, juntament amb la llum de les espelmes, van ser els protagonistes de la nit. Els Jardins d’Areny- Plandolit es van omplir, de gom a gom, amb l’actuació de la Companyia Líquid Dansa, que va interpretar un fragment de la coreografia “On/Off”. El mateix va passar al pati de l’Era de la Casa Rossell, on Martha Roquett, acompanyada de Teresina Serra al piano, va oferir un concert íntim, però molt animat.

Els jardins il·luminats de la Casa Rosell van tornar a acollir el duet Lucille, present a l’edició passada, que va ser força ovacionat. A la plaça major va actuar ‘Dualit’, que va tocar els hits de tots els temps. Finalment, la placeta Pajó va acollir l’espectacle “Somnis de llum”, que va fusionar el ball i la música amb corones i llum làser.

Per acompanyar la celebració, els museus del nucli antic van obrir les seves portes a tots els visitants, oferint entrada gratuïta a les seves instal·lacions. A més, a la variada oferta gastronòmica dels bars i restaurants ubicats al carrer Major, es van sumar dos food trucks, un d’ells de l’hotel Coma.

Com no podia ser d’una manera, els cònsols de la parròquia, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, van recórrer els diferents racons del poble, acompanyats del Sotsdirector de Banca País Andbank, Josep Maria Cabanes;  la subsíndica general, Sandra Codina i  la cònsol major de la Massana, Olga Molné, entre altres autoritats.

La quarta edició de la Nit de la Candela va comptar amb el suport d’Andbank i Nord Andorrà, així com de Caves Manacor, que enguany s’hi va afegir a la celebració de la festivitat.