(+Fotos) Tret de sortida al 25è Campionat del Món de Trial d’Andorra

Avui s’ha inaugurat oficialment el Campionat del Món de Trial d’Andorra 2023, que arriba a la 25a edició. La roda de premsa de presentació ha tingut lloc aquest matí a Casa Comuna, Sant Julià de Lòria, i ha comptat amb la presència d’autoritats i reconeguts pilots de trial. Durant la presentació, s’ha destacat la importància de la sostenibilitat i la convivència entre la ciutat, la natura i l’esport.

Fotos: César De Pablos

Trial GP a Sant Julià de Lòria

El campionat es desenvoluparà al llarg d’aquest cap de setmana, amb un recorregut de 13 km que inclourà 12 zones de competició. Les localitzacions seleccionades per a les zones són Borda Huguet (zona 1), el riu d’Auvinyà davant del Sant Eloi (zona 2) i la cota 1600 de Naturland (zones 3 a 12).

Trial GP a Sant Julià de Lòria

Com a punt a destacar, els aficionats podran seguir la competició en directe a través de www.fma.ad/trialgp2023, web des del qual es podran obtenir informació i resultats. A més, s’ha anunciat el llançament de la nova plataforma FIM TV, que permetrà la veure en directe de les diferents proves del campionat.

Trial GP a Sant Julià de Lòria

Durant la segona part de la roda de premsa, s’ha donat especial rellevància als destacats pilots participants, com ara Toni Bou, Jaime Busto, Aniol Gelabert, Gaël Chatagno, així com als cinc pilots andorrans que competiran: Jordi Lestang, Gaudi Vall, Valentí Cristina, Joan Miquel García i Èlia Pascuet. Acabada la presentació, els pilots han hagut de superar les respectives revisions tècniques de les seves motocicletes i equipaments de protecció.

Trial GP a Sant Julià de Lòria

Per a commemorar el 25è aniversari d’aquest campionat tan esperat, es realitzaran diversos actes especials. Aquest vespre, de 19h a 20h, els pilots desfilaran pels carrers de la ciutat, seguit d’un parlament d’autoritats i una sessió de signatura d’autògrafs. També hi haurà un photocall amb els millors pilots de trial del món perquè el públic es pugui emportar un bon record.

Gaudeix de totes les fotos d’aquesta presentació aquí:

TrialGP Sant Julià de Lòria 2023